Dintii strambi, spatiile intradentare mari, dintii incorect aliniati  sau o muscatura imperfect, pot fi corectati indiferent de varsta cu ajutorul aparatelor dentare. Preferabil este cat mai devreme, deoarece posibilitatile sunt mai mari. Nu este indicat sa neglijam aceste probleme, deoarece implicatiile pot fi destul de neplacute – de la carii, pana la afectiuni gingivale cu complicatii grave, cum ar fi parodontoza.

Daca ai una dintre aceste probleme, poti sa iti faci o programare la clinica stomatologica Velvet Dental accesand site-ul lor velvetdental.ro deoarece beneficiezi de servicii profesionale, tehnologie de ultima generatie si preturi foarte bune. In urma discutiei cu un medic stomatolog specialist, veti putea lua decizia corecta in legatura cu timpul de aparat dentar potrivit pentru a rezolva problema cu care te confrunti. Poti sa iti aduci si copilul pentru un consult, deoarece clinica ofera si servicii de stomatologie pentru copii, atmosfera fiind calma si distractiva, astfel incat copilul sa vina cu placere la dentist.

Exista o multitudine de aparate dentare pe care clinica le pune la dispozitia pacientilor sai, fixe sau mobile, metalice, ceramice, invizibile etc.

Foarte multa lume prefera un aparat dentar metalic deoarece are costuri mai reduse fata de alte tipuri de aparate, orice anomalie dentara poate fi corectata cu ajutorul acestuia si este un aparat foarte rezistent. Este potrivit pentru orice varsta si poate fi personalizat (in special copiii prefer lucrul acesta) datorita elasticelor de diferite culori si forme.

Pentru cerinte estetice deosebite, apeleaza la un aparat dentar safir care confera rezultate de precizie. Este foarte rezistent si protejeaza dintii de carii, deoarece nu permite depozitarea resturilor alimentare pe suprafata lor, ofera rezultate foarte bune si nu provoaca durere in timpul alimentatiei. Raportul calitate-pret la acest aparat dentar, este foarte bun.

Indiferent ce nevoi ai avea atunci cand vine vorba de sanatatea ta orala, apeleaza cu incredere la clinica stomatologica Velvet Dental – ofera gama completa de servicii stomatologice realizate de medici stomatologi profesionisti utilizand tehnologie de ultima generatie.