Molarii de minte cauzeaza o multime de probleme din cauza faptului ca nu erup si nu se aliniaza asa cum ar trebui, ramanand inclusi sau semiinclusi. Chiar daca erup fara probleme, intr-un timp relativ  scurt dezvolta carii si tartru deoarece sunt foarte greu de periat din cauza pozitiei in care se afla.

Recomandarea specialistilor in stomatologie este extractia acestora, de preferat intre 15 si 20 ani daca au aparut (exista cazuri cand nu apar deloc),  deoarece radacinile nu sunt complet formate iar osul nu este foarte dur. Molarii de minte pot cauza chiar chisturi la nivelul maxilarelor, ingramadirea dintilor sau boala parodontala.

Teama de o eventuala interventie chirurgicala nu ar trebui sa fie fondata daca apelezi la o clinica stomatologica cu specialist in chirurgie dentara cum este clinica stomatologica din sector 2, Elveto Dent. Aici beneficiezi de aparatura ultraperformanta si specialisti in astfel de procedure, fara nici un risc si cu discomfort minim.

Apeleaza cu incredere la Elveto-Dent pentru extractie masea de minte

extractie masea de minte sector 2

Daca doresti sa te programezi pentru o extractie masea de minte sector 2, acceseaza elveto-dent.ro si beneficiaza de oferta speciala de pret luna aceasta pentru o astfel de procedura.

Problemele pot aparea la orice ora, si ce poate fi mai neplacut decat sa suferi de o durere mare de masea tocmai noaptea, sa suferi de dureri si inflamatie  sau sa iti ciobesti un dinte? Poti apela la orice ora din zi si din noapte la un medic stomatolog specialist de la clinica stomatologica Elveto Dent, deoarece trateaza urgente stomatologice non stop in Obor.

Urgentele pot fi: fracturi dentare, dureri foarte mari de dinti, umflarea fetei, dureri mari la cald sau rece, gingie care sangereaza sau inflamata, dinti mobili, durerosi.

Programeaza-te sunand la numarul de telefon afisat pe site si beneficiezi ajutor atunci cand ai nevoie  de pansament calmant, drenaj endodontic, incizie si drenaj abces.