Odata cu trecerea timpului, dantura noastra nu mai arata asa cum ar trebui. Dintii se cariaza, uneori cad din cauza problemelor gingivale, plombele vechi trebuiesc inlocuite – exista mereu ceva de facut la capitolul sanatate si frumusete dentara.

Ideal este sa gasim solutii durabile atunci cand am pierdut unul sau mai multi dinti si sa ii inlocuim cu implanturi dentare, deoarece acestea rezista o viata ingrijite corespunzator.

Implantul dentar inlocuieste dintele pierdut cu ajutorul unei piese din titan care tine locul radacinii dintelui natural, perfect integrate in locul acesteia si pe suprafata caruia se poate construi o lucrare dentara, proteza sau coroana.

Inaintea efectuarii unui implant, este necesara o consultatie in care se va stabili daca esti candidatul ideal pentru a beneficia de aceasta tehnologie. Medicul dentist recomanda o serie de analize si investigatii menite sa asigure rata de succes a implantului. Analizele stabilesc tipul de os printr-o radiografie speciala numita ortopantomografie  si eventualele probleme de sanatate care ar putea contraindica implantul.

Un implant dentar in Bucuresti si nu numai, este printre cele mai scumpe interventii de restaurare a danturii, insa tinand cont de durabilitatea si utilitatea acestuia, merita investitia. Daca esti in cautare de oferta implanturi dentare, gasesti cele mai bune preturi la clinica stomatologica din sector 6 – Plazza Dent.

Plazza Dent ofera servicii stomatologice profesionale, cele mai noi tehnologii stomatologice si medici dentisti cu o vasta experienta pentru a oferi clientilor sai garantia calitatii la preturi minime.

Plaza Dent sector 6 – Endodontie la microscop

endodontie la microscop

Clinica stomatologica este dotata cu un microscop performant cu ajutorul caruia un medic specialist in endodontie la microscop realizeaza tratamente dentare cu rata de succes maxima. Astfel, tratamentul canalelor se va realiza corespunzator, iar dentistul nu va indeparta in exces tesut osos neafectat.

Programeaza-te acum accesand site-ul lor plazadent.ro pentru a le asigura dintilor tai sanatatea de care au nevoie!