Sanatatea orala capata un rol important in viata tuturor, medicii de specialitate indrumandu-si pacientii de fiecare data sa nu omita vizitele de rutina la cabinetul dentar. In cadrul cabinetului de endodontie pacientii pot beneficia de tratamente stomatologice de inalta calitate. Multumita acestora, structura dentara si gingivala cunosc o imbunatatire semnificativa. Tratamentele endodontice sunt cele sub microscop, in care dentistul poate vedea clar care este problema pacientului, tratand-o eficient.

In ce consta un tratament endodontic?

Infectiile dentare sunt comune. Acestea se formeaza din cauza bacteriilor care nu sunt indepartate in mod corect in timpul periajului, devenind carii si extinzandu-se pana la pulpa dentara (nerv), provocand durere la cald si la rece. Aceasta poarta denumirea de infectie si, daca nu este investigata cu atentie de un medic specialist, se poate transforma in abces. Din fericire, oricine isi poate indrepta atentia catre Plaza Dent, o clinica dentara specializata si in endodontie in Sectorul 6, unde poti solicita ajutorul unui expert.

Principalele avantaje ale tratamentului endodontic

Medicii endodonti au la dispozitie un echipament performant, un microscop, prin intermediul caruia reusesc sa investigheze cu atentie starea de sanatate dentara a pacientului. Cine vrea sa mearga la un cabinet de endodontie din Sectorul 6, isi poate indrepta atentia cu incredere catre PlazaDent.ro unde va primi ingrijirile necesare. Printre avantajele de care toti pacientii pot beneficia se numara si:

  • curatarea in intregime a tuturor bacteriilor de la nivelul radacinii dintilor,
  • aproape 90% dintre cazurile de pacienti care au apelat la aceasta metoda de tratament au sanse de reusita,
  • vizibilitate imbunatatita pentru identificarea cauzei problemei, dar si elaborarea unui plan de tratament cu ajutorului microscopului,
  • identificarea unei posibile fracturi la nivelul radacinilor dintilor.

Tratamente stomatologice | endodontie in Sectorul 6 | PlazaDent.ro

Tratamente stomatologice

Rezultatele care sunt obtinute in urma tratamentului endodontic sub microscop sunt intotdeauna excelente, pacientii bucurandu-se de o dantura sanatoasa.

Vizitele regulate la cabinetul stomatologic ii ajuta pe pacienti sa previna aparitia unor afectiuni dentare periculoase. Recomandat ar fi ca vizita la medic sa fie repetata o data la sase luni in cazul in care este vorba de o dantura sanatoasa sau chiar la 3-4 luni daca este vorba de o dantura cu probleme.