Inainte de a comanda un tort pentru majorat perfect, parintii trebuie sa stie care sunt cele mai importante elemente de care sa tina cont, astfel incat adolescentii sa fie multumiti. Cei care au nevoie de o astfel de prajitura pot descoperi in acest articol cateva trucuri interesante pe care sa le aiba in vedere!

Tort pentru majorat in functie de compozitie

Unul dintre primele lucruri carora parintii trebuie sa le acorde o atentie deosebita este referitor la compozitia potrivita. De exemplu, https://etorturi.ro pune la dispozitia celor interesati peste 20 de tipuri compozitii diferite. Unele sunt realizate cu crema de cacao, altele cu crema de mascarpone sau cu fructe de padure si cum nimeni nu-si cunoaste copilul mai bine decat parintele, mamele si tatii sunt cei mai indreptatiti sa ia o decizie in acest sens.

Care este cantitatea potrivita?

Pe lista detaliilor care pot contribui la alegerea unui tort pentru majorat se numara si cantitatea ideala. De exemplu, daca este vorba despre o petrecere mare, grandioasa, cu foarte multi invitati, atunci prajitura trebuie sa fie una pe masura asteptarilor, pentru ca toata lumea sa poata gusta din tort. La pol opus, insa, pentru majoratele mai restranse, prajiturile de 2 sau 3 kilograme sunt suficiente.

Designul perfect

Fiind vorba despre torturi pentru majorat, ideal este ca acestea sa fie reprezentative pentru momentul in sine. Asadar, prajiturile pot fi realizate in forma de 18 sau pot fi personalizate in functie de preferintele sarbatoritilor. Cofetarii bine pregatiti au inclusiv abilitati in a se juca foarte usor cu martipanul: ei pot crea figurine dintre cele mai deosebite!

Tort pentru majorat | eTorturi.ro

tort pentru majorat

Gama cromatica

Nu in ultimul rand, torturile pentru majorat pot fi alese si in functie de gama cromatica. Prajiturile pot fi uni, intr-o singura culoare sau pot avea mai multe nuante, pentru a fi cat mai spectaculoase.

Luand rand pe rand toate cele mentionate anterior, parintii vor putea intotdeauna sa ia deciziile potrivite cand vine vorba despre torturile pentru majorat. Este suficient sa stie cam ce si-ar dori sarbatoritii, iar de aici pot improviza in functie de ideile proprii!