Trezitul cu ochi umflati dimineata poate fi foarte frustrant atunci cand aveti o zi plina in fata. Ochii incep sa se umfle din diferite motive, inclusiv plans, stres excesiv, efort fizic excesiv, genetica, dermatita, modificari hormonale in organism, schimbarea  vremii, probleme ale sinusurilor, mahmureala, dieta proasta, lipsa de somn si reactii alergice. Ochii va pot face sa aratati obositi si bolnavi. Dar, puteti avea cu usurinta grija de ei cu remedii simple si naturale.

ochi umflati

  • Cel mai simplu mod de a scapa de ochi umflati este de a bea apa. In cazul in care organismul este bine hidratat, exista mai putine sanse de retentie a apei, lucru care poate provoca zona de sub ochi si alte parti ale corpului sa se umfle. Apa ajuta, de asemenea la eliminarea toxinelor elimine din organism.
  • Lingurile racite sunt un remediu simplu, surprinzator si foarte eficient. Acestea vor ajuta pielea din jurul ochilor sa se relaxaze. Raciti cinci sau sase linguri de metal in frigider timp de 10 pana la 15 minute. Țineti portiunea rotunjita a uneia dintre linguri pe ochi timp de cateva minute, pana cand lingura se incalzeste.
  • Fie ca este vorba de pliculete de ceai verde sau de ceai negru, ambele pot ajuta la calmarea iritatiei si umflaturilor de sub ochi. Aceste ceaiuri contin proprietati anti-iritante care ajuta la reducerea umflaturii zonei din jurul ochilor. Ele va pot scuti, de asemenea, de roseata si inflamatie.
  • Castraveti refrigerati sunt un bun remediu pentru tratarea ochilor umflati. Enzimele si proprietatile astringente din castraveti ajuta la reducerea inflamatiei. Acest remediu va va ajuta, de asemenea, sa scapati de riduri si cearcanele din jurul ochilor. Se taie un castravete in felii groase. Puneti feliile in frigider timp de zece minute. Se pun feliile reci pe pleoape timp de aproximativ 10 minute sau pana cand devin calde. Se repeta procedeul de mai multe ori pe zi.