Site-ul www.autodiagnoze.ro include servicii de diagnoza auto multimarca computerizată pentru orice model de Opel, Skoda, Audi, Seat, Volkswagen, Ford, BMW, Mazda, Land Rover, Saab, Peugeut, Toyota, Honda, IVECO, Jaguar, Renault/Dacia, Mercedes etc. Puteți afla simplu și în mod accesibil ce probleme are automobilul dvs., fără costuri prea mari în service, fără a risca să fiți atrași în situații neplăcute de mecanici sau alte categorii de persoane care prestează servicii de acest gen.

Astfel, erorile de la computerul de bord sunt anulate, se salvează logoul cu erorile regăsite și cu explicațiile în parte pentru fiecare cod de eroare, se poate reseta avertizarea de revizie în service (Service Interval Reset), reprograma intervalul la service, se pot face diferite adaptări, racordări, recodări, reprogramări chei, citi numărul de kilometri reali (EDC 15/16). În funcție de automobil, în acest caz diagnoza auto Volkswagen, există setări speciale ale luminilor, geamurilor, trapei, portbagajului, închiderii centralizate, iar acestea pot fi modificate în funcție de preferințele posesorului. Pentru gama VAG (VW, Skoda, Audi, Seat), se realizează codare sau adaptare pentru motoarele Diesel care pornesc mai greu la cald, fiind o problemă de soft, și nu un defect tehnic.

Pentru marca Volkswagen, interfețele auto pornesc de la prețul de aproximativ 150 RON (Diagnoza Tester VAG COM 11.11, 12.10, 12.12, 12.12.3, 11.8 cip FT232BL, procesor ATMEGA Vw Audi Skoda Seat), câteodată fiind aplicate și promoții, ca în acest moment, prețul ajungând și la 110 RON, până la prețul de 1 600 RON (Interfața de diagnoză Vag Com Originala Ross-Tech – VW-AUDI-SKODA-SEAT). Instrucțiunile de instalare sunt incluse în coletul cu interfața respectivă. Se pot face comenzi inclusiv telefonic. Vă așteptăm cu nerăbdare în scopul încheierii unei colaborări fructuoase.