Din ce in ce mai multi conducatori auto considera ca nu au nevoie de serviciile unui service auto autorizat atunci cand vine vorba de operatiuni simple cum ar fi schimbul de ulei. Insa o data cu schimbul de ulei, specialistii NordGarage.ro pot observa posibile probleme si pot interveni in solutionarea acestora.

Schimbarea uleiului reprezinta cea mai importanta operatiune de intretinere a autoturismelor si trebuie facuta o data pe an sau la fiecare 10000 sau 15000 de kilometri parcursi, conform recomandarilor producatorului de autoturisme sau in functie de regimul de utilizare. Cu toate acestea, pentru ca motorul este suprasolicitat in conditii de trafic foarte aglomerat, poate necesita schimbarea mai frecventa a uleiului.

Schimbul de ulei si alte operatiuni simple realizate la un service auto autorizat scuteste clientii de o cheltuiala suplimentara

Vizitarea unui service auto in Bucuresti de catre conducatorii auto nu presupune numai reparatii la masina si verificari, ci si unele operatiuni simple care, facute de catre specialisti pot asigura functionarea pe o perioada indelungata a masinii. Clientii stiu ca au ajuns intr-un service auto bun atunci cand sunt intampinati cu respect si cu profesionalism si cand preturile sunt transparente si fara costuri suplimentare, cand sunt respectate orele programarilor si, ulterior, cand lucrarile sunt durabile in timp.

Specialistii vor sti ce tip de ulei trebuie sa foloseasca, consultand cartea tehnica sau manualul de intretinere, vor folosi vara uleiuri mai groase si iarna mai subtiri, vor schimba si filtrele de ulei pentru a preintampina uzura motorului, scaderea presiunii uleiului si un consum mare de combustibil. Asadar, o data ajunsi in service-ul Nord Garage pentru un schimb de ulei, specialistii pot recomanda si schimbul filtrelor de aer, de polen, de combustibil.

Service auto autorizat | service auto in Bucuresti | NordGarage.ro

Schimbul de ulei nu costa mult, in functie de service-ul ales. Realizarea in regie proprie a intretinerii autoturismului si anume schimbul de ulei facut acasa implica anumite riscuri in ceea ce priveste calitatea operatiunii, integritatea fizica a persoanei, problemele de mediu create, iar lista poate continua. Intr-un mediu profesional, clientii nu se vor confrunta cu niciun fel de problema.

Dupa schimbul de ulei specialistii recomanda clientilor sa nu forteze motorul, sa mentina motorul la relanti cateva minute sa se greseze si sa verifice dupa cateva zile de la schimbarea uleiului nivelul cu joja.