Uneori, drumul pana la aeroport este o adevarata corvoada, transportul pana la aeroport nu este efectuat in cele mai bune conditii in cazul in care clientii apeleaza la mijloacele de transport in comun, motiv pentru care cea mai buna varianta este aceea de a conduce masina personala pana la aeroport si lasarea acesteia in conditii de siguranta intr-o parcare privata langa aeroport Otopeni.

Aceasta abordare presupune ca nu este necesar ca oamenii sa apeleze la servicii suplimentare de transport, atat timp cat isi pot lua masina personala si o pot lasa in conditii de siguranta in parcare, la un pret foarte avantajos. Perioada de timp in care clientul parcarii isi poate lasa masina la Park4Fly.ro, de exemplu, nu este determinata, ci se raporteaza la nevoile proprietarilor – cat timp stau in concediu, in calatoria de afaceri etc.

5 motive pentru a alege o parcare privata aeroport Otopeni

Primul si cel mai important motiv pentru care clientii aleg serviciile oferite de Park4Fly, parcare Otopeni pe termen lung, este acela ca pot veni cu masina personala la aeroport fara a mai apela la rude si la prieteni. Pentru ca a existat cel putin o situatie in care oamenii au fost nevoiti sa apeleze la cineva sa ii astepte la aeroport sau sa ii duca pana la aeroport, iar experienta nu a fost una tocmai placuta, chiar daca apropiatii s-au aratat dispusi sa ajute, calatoria cu masina personala nu se poate compara cu nimic.

Cei care pleaca in calatorii isi pot lua cate bagaje au nevoie, fara a se teme ca vor incomoda, iar masina personala va fi lasata pe maini bune pe toata durata concediului sau calatoriei de afaceri.

Parcare privata langa aeroport Otopeni | parcare Otopeni pe termen lung | Park4Fly.ro

parcare privata langa aeroport Otopeni

In al treilea rand, oamenii aleg sa isi lase masina intr-o parcare privata pentru ca economisesc banii pe care i-ar da pe taxi si nu isi fac obligatii la rude sau la prieteni. In alta ordine de idei, masina ramane in conditii de deplina siguranta pe toata durata calatoriei, fiind lasata in parcarea din apropierea aeroportului.

Al patrulea motiv pentru care oamenii isi lasa masina intr-o parcare privata de langa aeroport este acela ca beneficiaza de transfer gratuit catre sau de la aeroport in timp util pentru a nu pierde avionul. Nu in ultimul rand, acestia vor gasi loc de parcare la orice ora, fie ca avionul decoleaza dimineata devreme sau noaptea tarziu.