Un implant dentar în Bucuresti presupune foarte multe avantaje in ceea ce priveste mai ales experienta medicilor stomatologi care au rezultate exceptionale. Aceste tratamente stomatologice necesita intr-adevar foarte multa experienta.

Pentru mai multe detalii, pacientii pot vizita site-ul PlazaDent.ro pentru a afla mai multe detalii despre aceste proceduri.

Implant dentar în Bucuresti – avantaje

Prin conferirea unei stabilitati excelente dintilor de inlocuire, pacientul mentine o capacitate excelenta de mestecare si vorbire. Pacientul poate continua sa manance orice vrea dupa aceasta procedura. Deoarece implantul actioneaza ca o radacina artificiala, nu se observa nici o pierdere osoasa, deoarece osul maxilarului continua sa fie stimulat de prezenta implantului. Protezele si podurile traditionale nu au acest avantaj.

Amplasarea unui implant nu necesita pregatirea si reducerea dintilor invecinati ca pentru punti. Astfel, pacientul isi poate mentine toti dintii sanatosi. Implanturile dentare imita dintii naturali perfect din punct de vedere estetic. In plus, deoarece pierderea osoasa la nivelul maxilarului este evitata, fizionomia fetei pacientului nu se modifica in timp.

Implanturile dentare sunt o optiune de inlocuire de lunga durata. Cand pacientul urmeaza sfaturile medicului dentist cu privire la intretinerea lor, poate ramane la locul sau zeci de ani.

Cand implanturile dentare sunt plasate de un chirurg dentar calificat, rata de succes a procedurii este de aproximativ 95%! Cu toate acestea, este important de inteles ca pacientul trebuie sa indeplineasca anumite criterii inainte de a putea intreprinde o astfel de procedura.

Implant dentar în Bucuresti | Tratamente stomatologice | PlazaDent.ro

tratamente stomatologice

Pentru ca procedura de plasare a implanturilor dentare sa aiba succes, trebuie indeplinite anumite conditii pentru a putea efectua tratamentul. In primul rand, implanturile dentare sunt indicate numai pentru adulti, deoarece dintii si maxilarul pacientului trebuie sa fie pe deplin dezvoltate, ceea ce nu este cazul la copii si adolescenti. Atunci pacientul trebuie sa aiba o stare buna de sanatate.

Acesta este si cazul gingiilor sale, care trebuie sa fie in stare excelenta. Atunci cand aceste doua criterii sunt indeplinite, procedura este mult mai probabil sa aiba succes. In cele din urma, fizionomia maxilarului pacientului trebuie sa permita inserarea si pozitionarea adecvata a implanturilor. Pentru a face acest lucru, volumul osos in maxilar trebuie sa fie suficient.