Categorii
Magazine Online

Ce-i de facut cand caloriferele nu se incalzesc?

O problema obisnuita pe care o au oamenii in ceea ce priveste sistemul de incalzire centrala este ca radiatoarele nu se incalzesc deloc. Unul dintre primele lucruri de facut in aceasta situatie este de a scoate aerul din calorifer, fapt ce impiedica apa sa umple complet rezervorul din interiorul acestuia. Aerisirea este foarte usor de facut si, de cele mai multe ori, rezolva complet problema. Dar ce se intampla daca radiatorul a fost aerisit si totusi ramane rece?

O problema obisnuita care poate opri incalzirea caloriferului chiar si dupa aerisire se datoreaza unor reziduuri blocate pe supapa termostatului. Aceasta problema poate fi verificata eliminand capacul supapei si curatand bine zona. Uneori, supapa poate fi blocata in pozitia inchisa, ceea ce inseamna ca apa nu poate curge in radiator. Tot ce trebuie facut este sa deschideti filetul, sa porniti centrala si sa asteptati caldura ce nu ar trebui sa intarzie.

Daca radiatorul inca ramane rece, puteti incerca spalarea sa care va fi eficienta mai ales daca este blocata vrea bula de aer in circuit. Daca aveti experienta in acest sens, apucati-va de treaba, in caz contrar, apelati la un instalator profesionist care sa va ajute in remediere problemei.

In cazul in care si acest lucru a fost facut iar caloriferul inca ramane rece, este posibil ca fluxul de apa care intra in sistem trebuie echilibrat. Un sistem de incalzire echilibrat inseamna ca fluxul apei din boiler si pompa intra in mod egal in fiecare calorifer din casa. Caloriferul care se afla la capatul cel mai indepartat al sistemului de incalzire este cel care nu se va incalzi daca fluxul de apa este dezechilibrat.

Calorifere de vanzare si centrale termice moderne la cele mai bune preturi doar pe oferte-radiatoare.ro

calorifere de vanzare

Daca veti accesa https://www.oferte-radiatoare.ro/ pe langa centrale termice pe gaz si calorifere de vanzare, veti gasi sugestii de instalatori cu experienta care v-ar putea ajuta in caz ca va confruntati cu problema carora nu le gasiti o solutie. Un expert va sti intotdeauna sa ofere cea mai buna solutie si sa faca cele mai potrivite alegeri in functie de calorifere si sistemul de incalzire avut la dispozitie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *