Cititorii care cauta carti ieftine online gasesc in anticariate cele mai bune oferte in acest sens. Desi cartile din anticariate sunt, de fapt, carti second-hand, ele ofera o serie de beneficii importante, apreciate in primul rand de pasionati, care stiu cum se valorifica in mod corect o carte si care isi bazeaza alegerile in primul rand pe continutul unei carti si nu pe copertile acesteia.

Specialistii de la Printrecarti.ro explica 5 beneficii pe care le au utilizatorii care apeleaza la anticariatele online.

Carti la reducere

Da! Carti la reducere este primul avantaj mentionat. Pe langa faptul ca pretul este mult mai mic fata de cel din librarii, pot fi facute si discounturi de catre magazinul online. Fie ca este vorba despre o oferta sezoniera la anumite categorii de carti, fie ca este Black Friday sau sunt lichidari de stoc, de cele mai multe ori cartile pot fi cumparate din anticariate la preturi surprinzator de bune, derizorii chiar.

Cartile sunt atent verificate de specialisti

Pentru ca anticariatele cumpara carti de la persoane fizice care vor sa renunte la bibliotecile proprii, aceste volume ajung la destinatie in diverse stadii de uzura. Uneori se poate intampla ca volumele sa fie neatinse si sa ajunga perfect noi in anticariat, insa sunt si situatii in care volumele au trecut prin mai multe maini inainte de a fi vandute. Acestea pot avea pagini desprinse, coperti rupte si pagini lipsa. O carte cu pagini lipsa genereaza o experienta neplacuta in timpul lecturii, iar specialistii vor verifica acest aspect si nu vor publica pe site decat carti complete si in stare cat mai buna.

O multitudine de domenii

In anticariate pot fi gasite carti dintr-o gama variata de domenii. Cartile se impart pe categorii si cititorul va putea sa navigheze usor printre ele pana la categoria dorita. Fiecare carte are o poza sugestiva a copertii, pentru ca utilizatorul sa vada ceea ce cumpara.

Carti ieftine online | carti la reducere | Printrecarti.ro

carti ieftine online

In anticariatul Printre Carti exista volume din toate domeniile, de la cele stiintifice sau tehnice si pana la cele religioase sau la cele de citit pentru relaxare. Domeniul beletristica este si el impartit in subcategoriile specifice, tot pentru fluidizarea cautarilor.

Economie de timp

Cumparand cartile online, utilizatorul nu mai trebuie sa piarda timp in trafic sau in librarie, cautand cartile preferate. Cartile pot fi alese chiar si in timpul noptii sau seara, dupa o zi lunga la munca, si vor veni impachetate corespunzator la adresa indicata. Pot fi comandate carti direct de pe telefonul mobil, din mijloacele de transport in comun, economisind astfel timp pretios.