Avand in vedere ca echipa Curatam Pe Loc devine tot mai cunoscuta datorita serviciilor impecabile pe care le ofera, membrii primesc adesea intrebari, cea mai frecventa fiind aceea legata de care este cel mai bun moment al anului pentru curatarea detaliata a masinii!

Este recomandat ca masina sa fie curatata regulat, la fiecare patru luni in mod ideal. Exista o serie de motive pentru acest raspuns! Mai intai de toate, majoritatea tipurilor de ceara aplicata pe suprafata masinii dureaza cam 3 pana la 4 luni. Dupa aceea, ceara isi pierde din proprietati, iar elementele externe, precum praful, acidul, polenul sau ploaia acida, pot deteriora suprafata vopselei. De asemenea, carpele si periile din spalatoriile automate cresc riscul deteriorarii stratului de vopsea.

Cu toate acestea, din cauza constrangerilor financiare, a actiunii anotimpurilor, detinatorii de masini nu respecta acest termen. Multi sunt curiosi de efectul detailingului, platesc o data pentru acest serviciu, dar nu raman constanti in utilizarea lui, motivele fiind diverse.

Cei mai multi soferi aleg ca doar vara sa plateasca pentru detailing auto in Bucuresti. Acesta este un sezon in care masinile sunt mai solicitate si uzate, motiv pentru care merita o curatare speciala. Exteriorul masinii este, de asemenea, supus la multe impuritati, cum ar fi ploaia acida, seva lipicioasa a unor copaci si excrementele de pasare. Razele UV sunt, de asemenea, destul de daunatoarea pentru calitatea vopselei masinii.

De asemenea, pentru a evita efectele dure ale iernii, este recomandat ca masina sa fie curatata in toamna sau cat mai aproape de iarna pentru ca exteriorul sa fie protejat de actiunea inghetului. Iarna implica, de obicei, un mediu umed si sarat, situatie care poate avea ca rezultat dezvoltarea ruginii, finisajul perfect fiind profund afectat. Din moment ce toamna are temperaturi mai blande, multi soferi aleg acest sezon pentru un detailing. Odata cu venirea iernii, masina va fi protejata corespunzator, gata sa faca fata unui nou sezon dur.

Detailing auto in Bucuresti | curatare tapiterie auto in Bucuresti | curatampeloc.ro

detailing auto in Bucuresti

Nu doar exteriorul conteaza, ci si interiorul ar trebui sa fie pregatit corespunzator. Asa se face ca serviciul de detailing presupune si curatarea interiorului. Daca accesati curatampeloc.ro veti putea afla informatii utile despre curatare tapiterie auto in Bucuresti, dar si despre alte zone ale masinii care vor fi atent ingrijite in timpul sesiunii de detailing!