Cele mai frumoase vacante tropicale: Maldive, Bora Bora, Kaua’i

Plajele visate, marile calduroase, peisajele luxoase si razele stralucitoare ale soarelui, sunt unele dintre ingredientele de top ale vacantei tropicale ideale. Dar fiecare destinatie ofera propriile atractii:

Maldive

Peste Oceanul Indian in sud-vestul Indiei, cele 26 de insule naturale din Maldive emana o frumusete aproape suprarealista datorata, in mare parte, apelor albastre luminoase care le inconjoara. Marea care incalzeste sufletul prin frumusetea sa este un criteriu esential pentru o vacanta tropicala perfecta. Maldive este locul potrivit pentru o vacanta tropicala splendida, deoarece apa cuprinde 99% din insule.

Bora Bora, Tahiti

Bora Bora este paradisul chinezesc al Pacificului de Sud. Turistii pot sa practice aici o varietate de sporturi nautice atractive, excursii cu caiace la insulele mici, drumetii pe trasee pitoresti si aventuri inedite, precum scufundarile cu rechinii. Multi turisti aleg Bora Bora ca destinatie pentru luna de miere sau o data in viata pentru o vacanta tropicala.

Laguna Bora Bora are mai mult de 50 de nuante de albastru. In jurul lagunei se pot vedea mai multe nuante de albastru si turcoaz decat orice turist isi poate imagina. De asemenea, apa in culori spumante, stralucitoare, este atat de clara incat poate fi comparata cu un cristal.

Kaua’i, Hawaii

Kaua’i este o insula tropicala, cu paduri tropicale luxuriante, cascade si varfuri montane. Cea mai veche insula Hawaiiana, cunoscuta si sub numele de „insula gradina”, Kauai, este un loc de vis pentru orice calator care ajunge aici. Insula are o atmosfera mai relaxata decat insulele Mauri si Oahu. Desi Kauai este cunoscuta ca fiind unul dintre cele mai ploioase locuri de pe pamant, insula are mai multe microclimate, iar zona din jurul Poipu-ului turistic tinde sa fie mai uscata. Turistii se pot bucura de plajele aurii, pot admira peisajele de pe stancile de deasupra golfului Hanelei, pot face excursii printre culmile catifelate ale uimitoarei coaste Napali si sa exploreze canionul Waimea.