In general, cadrele medicale sunt cele care poarta saboti medicali pentru ca stau foarte multe ore in picioare si au nevoie de incaltaminte care ii ajute sa previna durerile si care sa le asigure confort sporit. Totusi, sabotii medicali sunt potriviti nu numai pentru practicantii din domeniul medical, ci pentru orice persoana care activeaza intr-un mediu de lucru care presupune statul in picioare pentru mai multe ore.

Astfel, sabotii medicali pot fi purtati si in saloanele de infrumusetare sau in gradinite, unde personalul este nevoit sa petreaca multe ore in picioare si este predispus la aparitia unor dureri de picioare si de spate.

Persoanele care poarta saboti medicali au sanse mai mici de a se confrunta cu dureri

Statul in picioare ore in sir, zi de zi, aduce cu sine riscul de aparitie a unor dureri la nivelul picioarelor si spatelui. Prin forma sabotilor, dar si prin materialul ce permite aerisirea, piciorul este sustinut intr-o pozitie corecta si confortabila. In acest fel, durerea de picioare este combatuta sau prevenita.

Talpa moale contribuie in egala masura la nivelul de confort si la relaxarea picioarelor. Ameliorarea durerii de picioare este principalul motiv pentru care o persoana care petrece mult timp in picioare nu trebuie sa neglijeze achizitionarea unor saboti calitativi, pe langa alegerea unei uniforme medicale confortabile.

Saboti medicali | uniforme medicale | MediFashion.ro

Saboti medicali

Sabotii medicali asigura sprijin si protectie piciorului

Picioarele sunt sustinute corespunzator datorita structurii speciale a sabotilor medicali, care asigura sprijin si flexibilitate in acelasi timp. Tinand cont ca podelele dintr-un spital sunt de obicei foarte alunecoase, cadrele medicale care se afla intr-o continua miscare au nevoie de incaltaminte care sa ii protejeze. Talpa antiaderenta a sabotilor permite deplasarea rapida dintr-un loc intr-altul fara a exista riscul de alunecare.

Sabotii medicali din colectia magazinului MediFashion.ro sunt fabricati din materiale de ultima generatie, oferind flexibilitate, sustinere si confort persoanelor care petrec multe ore in picioare. In plus, paleta de culori si modele este diversificata, astfel incat oricine poate gasi o pereche de saboti care sa se asorteze cu uniformele sau tinutele din garderoba sa.