Adultii au, in medie, 32 de dinti, o combinatie de molari, canini si incisivi. Cu toate acestea, in perioada 20-40 de ani, majoritatea adultilor au cel putin un dinte lipsa ca urmare a unei leziuni sau boli dentare si gingivale. Desi multi oameni aleg sa renunte la inlocuirea dintilor, specialistii Dental Crown Health va vor spune ca fiecare dinte este important. Fiecare joaca un rol vital in structura gurii si in raport cu dintii ramasi. Un dinte lipsa poate avea consecinte neplacute. Exista numeroase motive pentru care dintii afectati sau cei care lipsesc, ar trebui inlocuiti cat mai repede posibil.

Un dinte lipsa poate afecta negativ modul in care vorbiti, in functie de locatia sa. Pierderea unuia sau mai multor dinti poate determina redistribuirea presiunii musculare pe alti dinti. In timp, acest lucru poate determina dintii sa se deplaseze si sa se mute in spatiul dintelui detinut candva. Dintii care se deplaseaza favorizeaza aparitia problemelor gingivale pentru ca gingiile devin mai sensibile si vulnerabile in fata bacteriilor. Din punct de vedere estetic, un dinte lipsa este un motiv de jena si scaderea stimei de sine.

Progresele in stomatologia moderna au facut ca inlocuirea dintilor lipsa sa fie la indemana tuturor care-si doresc acest lucru. Implanturile dentare sunt solutii permanente pentru inlocuirea dintilor lipsa. Aceastea servesc ca radacina artificiala si coroana care preiau indeaproape functiile unui dinte natural. Daca sunt ingrijite corespunzator, implanturile dentare dureaza o viata.

implant dentar in sector 3

Oferte Implanturi – Implant dentar in sector 3 Bucuresti

Pentru a afla mai multe despre preturi pentru implanturi dentare sau pentru a programa o consultatie, accesati www.dentalcrownhealth.ro. Chiar daca sunteti sau nu din Bucuresti, trebuie sa stiti ca pentru Dental Crown Health ofera cel mai bun implant dentar in sector 3, iar pentru o investitie de o viata merita sa va deplasati oriunde!