Cand te pregatesti pentru un eveniment special, cum ar fi propria nunta de exemplu, iti trebuie mult timp inainte sa te ocupi de toate detaliile, astfel incat totul sa fie perfect si invitatii sa se simta bine si sa fie multumiti.

Miresei ii revine indatorirea de obicei sa isi aleaga rochia si tortul – o mare placere dar si un stres in acelasi timp, deoarece acest eveniment se intampla o singura data in viata si totul trebuie sa fie perfect!

eTorturi – Torturi pentru nunta pe comanda

torturi cu poza

Ca sa ai un tort asa cum ai visat, care sa se asorteze cu rochia si cu tematica nuntii sau cu orice iti doresti, alege cofetaria online eTorturi. La ei gasesti cele mai deosebite torturi pentru nunta preparate din ingredient sanatoase, proaspete si delicioase pentru ca invitatii sa se rasfete cu ceva intr-adevar delicios.

Iti poti alege modelul dorit accesand site-ul lor etorturi.ro sau daca iti doresti un model pe care nu ii gasesti pe site, poti trimite o poza sau poti merge in laboratorul lor si designerii te vor ajuta si consilia astfel incat visele tale sa devina realitate.

Cofetaria eTorturi realizeaza torturi de lux la preturi fara concurenta, torturi cu poza, torturi pentru copii pe care vor fi reprezentate figurine deosebite, pe placul micutilor, putand realiza orice model de tort.

Ingredientele folosite pentru torturi si prajituri sunt de calitate superioara: ciocolata belgiana, fructe proaspete, unt, frisca naturala, mascarpone, iar blatul este copt in laboratorul propriu. Nu folosesc conservanti, aditivi alimentari, margarina, premixuri, inlocuitori de nuca, oua etc, astfel incat tu poti servi cu incredere copiilor si tuturor invitatilor la petrecere.

Orice produs este preparat special pentru tine, in ziua evenimentului si livrat gratuit cu masini frigorifice pe toata raza municipiului Bucuresti sau in zonele limitrofe. Vei primi bineinteles si certificate de conformitate, atat de necesar acestor evenimente.