Tu stii sa pregatesti supa de broccoli?

Exista diferite metode de a face supe de crema de broccoli. Nici una nu este mai speciala, oricare dintre ele este delicioasa.

supe de crema de broccoli

Exista diferite metode de a face supe crema de broccoli. Nici una nu este mai speciala, oricare dintre ele este delicioasa. Avem cateva capete de broccoli, iar pentru o masa usoara de seara, o supa de broccoli suna foarte bine.

supa de broccoli

Supa crema este o modalitate excelenta de a face copiii sa consume legume care, de obicei, nu le plac

– aceasta fiind singura modalitate de a manca broccoli sau sparanghel, care poate provoca o schimbare a viziunii copilului fata de legume. Probabil ca fiecare dintre noi poate identifica exact ziua in care au inceput sa-i placa legumele si in mod special supa crema.

Veloute este un sos frantusesc clasic. Acesta se face prin gatirea unor cantitati egale de unt si faina pana cand faina incepe sa fie putin maronie. Raportul este de 8 parti de lichid la o parte de unt cu faina. Pentru crearea unui sos hibrid, veloute / bechamel sunt necesari si 100 mililitri de lapte. Plecand de la masurarea cantitatilor, este nevoie si de 50 de grame de faina. Se topesc 50 de grame de unt si cand s-a oprit spumarea, se adauga cele 50 de grame de faina. Se amesteca cu o lingura de lemn pana cand incepe sa miroasa ca aluatul prajit. Apoi se toarna, putin cate putin si se amesteca pana se incorporeaza, laptele. Odata ce a fost incorporat, se condimenteaza cu un pic de sare si piper si se lasa sa fiarba timp de aproximativ 30 de minute.

In timp ce sosul veloute fierbe este timpul perfect pentru prepararea legumelor pentru supa crema. Se spala bine si se taie bucatile de broccoli, inclusiv tulpina, in bucati mici. Se pun intr-un castron mic la fiert aproximativ cinci minute, dupa care se aseaza intr-o strecuratoare pentru a se scurge bine de apa.

Cand sosul veloute este gata – acesta ar trebui sa se simta ca o crema matasoasa – se adauga broccoli tocat, care vor deveni principala aroma din supa de broccoli.

Puneti amestecul rezultat intr-un mixer, puteti, de asemenea, sa o faceti in mod traditional, insa aveti grija sa nu umpleti recipientul. Rezultatul trebuie sa fie o crema fina si gustoasa.