Profesionistii din domeniul dentar sunt de acord ca cea mai buna optiune pentru inlocuirea unui singur dinte lipsa este implantul dentar. Implanturile sunt, de asemenea, utilizate pentru a sustine si stabiliza protezele fixe sau partiale si puntile dentare.

Tot mai multi oameni aleg implantul dentar tocmai pentru ca este o procedura cu multe beneficii. Unul dintre avantaje este ca se comporta ca dintii naturali, mai ales ca restabileste puterea completa de mestecat. Majoritatea pacientilor nu pot sesiza diferenta dintre dintii naturali si cei implantati, ceea ce inseamna ca este o lucrare eficienta, mai ales ca pot manca si se pot spala fix asa cum o faceau inainte, fara restrictii.

Un alt avantaj este acela ca implanturile dentare pot dura o viata. Un pod sau o coroana sunt solutia pentru inlocuirea unui dinte lipsa, insa nu dureaza mai mult de 5-10 ani. Implanturile dentare, in schimb, daca sunt plasate corect si ingrijite corespunzator, pot dura o viata. Insertia din maxilar este realizata din titan si se integreaza perfect in acesta, materialul fiind bio-compatibil, ceea ce inseamna ca nu este daunator sau respins de organism.

Cand un dinte dispare, osul maxilarului din spatiul gol se deterioreaza din cauza lipsei de stimulare. Daca nu se plaseaza un implant in primul an de pierdere a unui dinte, aceasta zona osoasa isi pierde aproape 25% din volumul sau, iar pierderea continua de-a lungul anilor. Implanturile dentare stimuleaza osul maxilarului si ajuta la prevenirea pierderii osoase.

Un loc gol cauzat de pierderea dentara, determina dintii vecini sa se deplaseze spre acel loc. Acest lucru poate afecta muschii gurii, capacitatea de a mesteca si aspectul. Un implant dentar poate opri aceasta deplasare, lucru extrem de important pentru aspectul general al dintilor.

Tuturor acestor beneficii li se adauga si prevenirea imbatranirii faciale premature. Pierderea dentara si osoasa poate face ca muschii fetei sa nu-si mai mentina vigoarea, fap ce poate cauza excesul de riduri in jurul gurii, subtierea buzelor si o barbie mai ascutita, ceea ce face ca persoana sa arate mult mai in varsta.

Cel mai bun implant dentar din Bucuresti doar la Clinica Dental Crown Health | dentalcrownhealth.ro

implant dentar din Bucuresti

Daca toate acestea v-au convins ca trebuie sa experimentati implantarea dentara, nu mai stati pe ganduri si accesati https://www.dentalcrownhealth.ro/ pentru a programa o consultatie in vederea obtinerii celui mai bun implant dentar din Bucuresti!