Calatorie cu avionul vs. Calatorie cu masina

Cand vine vorba de calatorie, unul dintre primele lucruri care trebuie luate in considerare este mijlocul de transport pana la destinatie. In functie de locul in care mergeti, poate exista una sau mai multe variante. De exemplu, daca veti calatori in Irlanda, cea mai buna optiune va fi sa zburati, in timp ce daca vreti sa mergeti pana la Brasov, ar fi mai indicat sa faceti o calatorie cu masina.

Persoanele pentru care zborul este singura optiune, pot primi ajutor de nadejde din partea Park4Fly, deoarece isi pot lasa masina in parcare privata din aeroport Otopeni.

Costul unei calatorii cu masina pe distante lungi poate fi mult mai mare decat biletele de avion. Acestui cost i se adauga si timpul pierdut pe drum, dar si oboseala soferului. Avantajul ar fi ca pasagerii pot opri oriunde isi doresc si se pot abate de la traseu atunci cand simt sa faca asta. Cu toate acestea, calatoria cu avionul va fi mult mai scurta si putin obositoare, ceea ce fac ca timpul petrecut la destinatie sa fie mai mult.

Cand planificati o calatorie, doriti sa profitati din plin de timpul in care veti fi placati. Daca aveti o saptamana de vacanta, ultimul lucru pe care il veti dori va fi sa pierdeti 4 zile conducand. Pentru a reusi sa faceti tot ce v-ati propus la destinatie, varianta ideala ar fi sa va deplasati cu avionul pentru a scurta timpul petrecut pe drum.

Avioanele nu sunt cel mai luxos si confortabil mijloc de transport, insa avand in vedere faptul ca pentru a calatori in cel mai indepartat colt al Europei nu aveti nevoie de mai mult de 3 ore, merita tot efortul. In plus, avioanele actuale prezinta imbunatatiri semnificative, chiar daca alegeti bilete low cost. In avion veti primi si gustare, in functie de ce ati ales initial, ceea ce e tot ce trebuie pentru o calatorie acceptabila.

Parcare privata din aeroport Otopeni | parcare pe termen lung in aeroport Bucuresti | park4fly.ro

parcare privata din aeroport Otopeni

Acum ca aveti posibilitatea de parcare pe termen lung in aeroport Bucuresti, merita sa veniti pana la Bucuresti cu masina, sa o lasati la Park4Fly, iar de aici sa va continuati drumul cu avionul. Distanta intre parcare si aeroport este mica, atat de mica incat veti pierde mai putin de 5 minute pentru a ajunge la ea. Verificati toate ofertele Park4Fly accesand park4fly.ro!