Monitoare second-hand perfecte pentru calculator

In prezent, aproape ca nu exista locuinta in care sa nu fie prezent un laptop sau un calculator. Daca pana nu demult, persoana care detinea un sistem PC in locuinta sa putea sa se considere, cu adevarat, avantajat din punct de vedere financiar, acum nu mai este nimic iesit din comun. Magazinul de calculatoare refurbished si second-hand, www.it-sh.ro , ofera clientilor oportunitatea de a investi in monitoare SH de cea mai buna calitate.

Criterii de alegere a monitorului second-hand

Inainte de a alege monitorul second-hand, cumparatorii trebuie sa stie ce tip de display aleg: LCD sau LED. Monitoarele LCD redau imagini folosind cristale luminoase luminate cu o lampa fluorescenta, in timp ce monitoarele LED folosesc o sursa diferita de lumina, cristalele lichide fiind luminate de diode amplasate in spatele ecranului.

Dupa ce cumparatorii se hotarasc in privinta tipului de monitor ales, este momentul sa puna accent pe calitatea imaginilor, care depinde de rezolutie, contrast, calitatea culorilor, rata de refresh, dar si de unghiul de vizualizare. Pentru un monitor bun, rezolutia Full HD este suficienta, in timp ce contrastul cel mai bun este dat de versiunile LED.

Calitatea cromatica tine de gama extinsa de nuante pe care o ofera monitoarele second-hand, iar rata de refresh tine de viteza de afisare a imaginilor pe ecran. La fel de important este unghiul de vizualizare, pentru ca utilizatorii sa poata privi din orice directie, fara a fi afectata calitatea imaginii.

Cele mai bune preturi la monitoare second-hand | calculatoare refurbished, calculatoare second-hand, monitoare SH | www.it-sh.ro

monitoare SH

Un alt criteriu important de alegere a monitorului second-hand este dimensiunea acestuia, diagonala trebuie sa fie cat mai mare pentru utilizatorii care folosesc computerul pentru jocuri. Interfata si destinatia utilizarii monitorului, precum si bugetul utilizatorului sunt criterii importante in vederea alegerii unui monitorul second-hand potrivit.

Monitoare care se adapteaza atat conditiilor de gaming, cat si conditiilor office

Alegerea unui monitor care sa se incadreze atat in cerintele utilizatorilor care sunt pasionati de gaming, insa care au nevoie de computer si pentru a-si indeplini sarcinile la locul de munca nu mai este o provocare. Important este ca persoanele interesate sa aiba standardele stabilite suficient de sus, pentru ca monitorul sa se poata adapta celor mai noi jocuri aparute, in acest fel facand fata cu brio si cerintelor office.