Indivizii care au goluri in cavitatea bucala, goluri pe care vor sa le completeze au posibilitatea de a-si pune astazi implanturi dentare de calitate. Este vorba despre o metoda moderna, la care apeleaza din ce ce mai multi oameni, din dorinta de a putea manca, vorbi si arata cat mai bine. Inainte de a-si face o programare la un medic stomatolog, adultii trebuie sa fie, insa foarte bine informati, pentru a sti la ce sa se astepte, cum va decurge interventia si cat timp dureaza perioada de recuperare.

Cine isi poate pune implanturi dentare?

Printre persoanele care sunt eligibile pentru a-si pune implanturi dentare se numara cu precadere adultii care au o stare generala de sanatate buna si care nu prezinta afectiuni ce necesita administrarea unui tratament puternic. Este important ca organismul sa fie in conditii cat mai bune, astfel incat sa accepte implanturile si sa ofere medicilor posibilitatea de a se ocupa de interventiile necesara fara complicatii. Recomandat este ca la inceput, pacientii sa isi faca atat analize de sange, cat si radiografii la nivelul cavitatii bucale. In functie de rezultatele acestora, doctorii vor sti exact cum sa intervina in fiecare caz in parte.

Cand sunt necesare implanturile?

Un alt aspect in legatura cu care indivizii trebuie sa se informeze este cel referitor la necesitatea implanturilor. De cele mai multe ori, ele sunt potrivite pentru persoanele care si-au pierdut unul sau mai multi dinti din cauza netratarii acestora la timp sau care au fost implicati in accidente care s-au soldat cu traumatisme cranio-faciale. Implanturile sunt excelente pentru completarea danturii, astfel incat aceasta sa isi poata indeplini in continuare toate functiile vitale!

Implanturi dentare | Implantologiesector4.ro

implanturi dentare

Rezistenta si durabilitate

Spre deosebire de protezele dentare sau alte variante de inlocuire a dintilor permanenti, implanturile dentare pot rezista si pana la peste 10 ani, mai ales daca sunt ingrijite corespunzator. Specialistii de la Implantologiesector4.ro sustin ca implanturile sunt cele mai sigure metode pe care oamenii le au la dispozitie pentru a beneficia de un nivel potrivit de confort, dar si pentru a manca, vorbi si rade nestingheriti.

Indivizii pot solicita multe alte detalii in plus medicilor la care apeleaza, inainte de inceperea procedurii. In functie de toate aceste elemente, ei pot decide daca aleg aceasta varianta de tratament sau, dimpotriva cauta una care sa le fie mult mai potrivita!