Indiferent de epoca din care fac parte sau de tendintele din moda actuala, tinutele preferate de femei vor pastra intotdeauna cam aceleasi caracteristici si elemente commune de-a lungul timpului.

Tinutele preferate: ce poate cu precadere femeile indiferent de sezon

Stilul vintage – de la rochii vaporoase, la costume de baie retro, haine indie si coafura de tip pin-up, cu siguranta aspectul vintage, de epoca, este unul care a depasit de mult barierele timpului si care, cu siguranta, face parte din unele din cele mai adorate si purtate stiluri vestimentare.

Poate ca cel mai bun mod de a descrie vestimentatia boema este cuvantul non-traditional. El foloseste modele extravagante, texturile exotice si inspiratiile de tip hippie din moda gipsy. In plus, mai este cunoscut si sub denumirea de boho, iar tinutele boho chic sunt unele cu adevarat feminine.

Stilul artistic este stilul care se caracterizeaza prin libertate si creativitate. De cele mai multe ori, persoanele care adopta acest stil sunt chiar designerii care caror tinute sunt prezentate pe podiumurile de moda. Ei nu respecta neaparat formele traditionale, fapt pentru care, de cele mai multe ori, tinutele acestora sunt inovatoare si neconventionale, din dorinta de a crea un nou stil in moda.

Tinutele indraznete sau sexy sunt adoptate fie pentru a starni curiozitati in randul persoanelor de sex opus, fie pentru a explora latura feminine. O astfel de tinuta este format in cea mai mare parte din pantaloni sau fuste mulate, tocuri si elementare vestimentare care lasa imaginatia sa zboare.

Stilul sofisticat se adreseaza in mare parte persoanelor care doresc sa aiba in garderoba lor numai lucruri de calitate. Cultura si luxul sunt cele care le indeamna in principal pe femeile de afaceri, active si populare sa opteze pentru acest stil vestimentar.

Atunci cand se vorbeste de eleganta, designerii amintesc, cu siguranta, de rafinament si bun gust. Femeile care adopta stilul elegant sunt iubitoarele diamantelor, bijuteriilor si a tuturor pieselor vestimentare pline de farmec. O astfel de alegere se intrepatrunde foarte bine si cu stilul sofisticat, dar si cel sexy, totul tine de imaginatia si creativitatea fiecarei femei in modul de combinare a elementelor vestimentare.