Deschiderea unei afaceri noi inseamna si achizitionarea unor produse si dispozitive IT de buna calitate, fie ca obiectul de activitate este IT, contabilitate, traduceri, redactare, call center sau oricare alt domeniu. Tehnologia a avansat atat de mult in ultimii ani, incat aproape ca nicio companie nu poate sa reziste pe piata fara dispozitive precum laptopuri, multifunctionale SH, calculatoare, servere sau imprimante.

Tinerii antreprenori stiu cat de mult conteaza bugetul la inceput de drum. Atunci cand pornesc o afacere, este foarte important sa se gandeasca si la bugetul pe care il au disponibil, iar in societatea moderna actuala, a porni la drum in orice afacere presupune cheltuieli exagerate. Antreprenorii pot face o economie semnificativa fara a face rabat de la calitate investind in produse IT refurbished sau SH din oferta magazinului online Calculator-Ieftin.ro.

Principalele motive pentru care tinerii antreprenori trebuie sa ia in calcul achizitionarea unei multifunctionale SH

Fie ca au o afacere care este la inceput de drum, fie ca sunt pe piata de foarte multi ani si trebuie sa mai schimbe cateva echipamente IT, alegerea produselor la mana a doua, precum multifunctionale, laptopuri sau servere second hand este o alegere foarte buna. Multifunctionala este unul din cele mai bune echipamente pentru un birou, fiindca incorporeaza mai multe echipamente intr-unul singur. Multifunctionala tine loc de imprimanta, de scanner, de xerox si de fax, iar tinerii antreprenori pot face o asemenea investitie pentru doar cateva sute de lei.

Inainte de a investi intr-o multifunctionala second hand, clientii trebuie sa tina cont de functiile pe care aceasta le are, dar si de functiile care le sunt necesare. Multifunctionalele noi se pot dovedi a fi foarte scumpe, in functie de modelul ales, insa la mana a doua, acestea sunt extrem de accesibile, nu numai pentru persoanele juridice, ci si pentru persoanele fizice.

Multifunctionale SH | Servere second hand | Calculator-Ieftin.ro

servere second hand

Daca varianta imprimantelor la mana a doua nu este suficienta pentru uz personal si mai ales profesional, este necesar ca potentialii cumparatori sa isi indrepte atentia catre o multifunctionala la mana a doua. Aceste dispozitive cu laser au un pret mai ridicat, insa si un randament crescut, ceea ce le recomanda pentru uz profesional, iar daca foloses cartusele compatibile, utilizatorii se vor declara multumiti de numarul de pagini pe care il pot imprima cu un singur cartus, iar multifunctionalele inkjet sunt mai accesibile ca si pret, dar sunt recomandate mai mult pentru uz casnic.