Intr-o lume in care optiunile vestimentare sunt nelimitate, poate fi greu pentru o femeie sa alega o tinuta potrivita. Stilistii vin in sprijinul lor cu mici trucuri care pot ajuta la conturarea unei tinute chic, tinuta care poate fi purtata cu incredere in orice context.

Elementele definitorii ale unei tinute chic

Orice femeie are garderoba plina de obiecte vestimentare care pot fi purtate in diverse contexte si situatii atat timp cat sunt combinate corect. Pasionatele de fashion nu trebuie sa isi cumpere de fiecare data ultimele tinute prezentate pe podiumurile de moda pentru a contura o tinuta chic. Ele au nevoie doar de mici informatii care sa vina in sprijinul lor, in momentul alegerii outfitului perfect.

Alegerea unui tinute din maxim 3 culori

In momentul in care se va construi o tinuta din maxim 3 culori, pe langa faptul ca efortul de a alege hainele nu va mai fi la fel de mare, impactul pe care il poate avea este unul de efect in ochii celor din jur. Spre exemplu, un sacou rosu, o camasa alba si o pereche de pantaloni negri reprezinta o tinuta perfecta pentru o zi la birou sau pentru o iesire seara in oras. Ca un mic truc, albul ar trebui sa fie de fiecare data una dintre alegeri, in caz contrar, se poate strica rapid estetica generala a tinutei.

Investitia in piese vestimentare atemporale, nu doar in haine care sunt in trend

Desi exista la tot pasul elemente care incanta privirile si atrag atentia cumparatorului, trebuie avuta in vedere versatilitatea pieselor astfel incat sa poata fi purtate si cu alte ocazii sau sa poata fi combinate cu alte piese vestimentare deja existente pentru construirea unei tinute impecabile.

Chiar si lucrurile de la second hand pot arata bine

Daca sunt vechi sau deja purtate, asta nu inseamna ca nu pot fi in continuare elemente de valoare. Desi nu toata lumea isi cumpara in mod regulat haine de la un magazin second hand, exista totusi unele avantaje ale acestei practici. De cele mai multe ori, hainele sunt aduse din import motiv pentru care calitatea este net superioara, sunt produse de brand, unele dintre ele pastrate in conditii excelente. Pur si simplu, oamenii ajung sa se plictiseasca de ele sau isi doresc sa-si reinnoiasca garderoba.