Urmatoarele locuri sunt cele mai romantice orase pentru a fura un sarut sub un pod sau intr-o gradina luxurianta:

Cele mai romantice orase

Roma din Italia

Nu este de mirare de ce Roma este unul dintre cele mai romantice orase din lume, deoarece este plin de farmecul lumii vechi. Turistii se pot plimba de-a lungul strazilor, de mana cu persoana iubita, admirand frumusetea arhitecturii acestui oras.  Gradinile Borghese, cu peisajele sale luxuriante, reprezinta un loc minunat de relaxare alaturi de cineva special. La sfarsitul zilei, cei doi indragostiti pot lua cina la un restaurant precum The Library, un spatiu intim, perfect pentru o intalnire romantica.

Paris din Franta

Paris este un oras minunat pentru a fi explorat alaturi de persoana iubita. Acest oras, emana foarte mult romantism. Cartierul Montmartre, cu strazile sale pietruite, este un loc fermecator pentru a explora si a admira vederea uluitoare de deasupra orasului. Restaurantele confortabile si intime abunda si reusesc sa ofere o seara perfecta celor doi indragostiti. Un alt loc propus tot mai des este Turnul Eiffel, care este mult mai placut noaptea.

Vilnius din Lituania

Vilnius din Lituania este un loc minunat pentru o escapada romantica rapida. Orasul sau vechi (centrul istoric) este de o frumusete rara. Este plin de alei pietruite, perfecte pentru plimbarile romantice. O vizita la Palatul Verkiai, un reper istoric construit initial in secolul al XIV-lea si reconstruit mai tarziu in secolul al XVIII-lea, este un alt punct de atractie romantic in Vilnius, deoarece ofera peisaje pitoresti, inclusiv lacuri si gradini, numai bune pentru a fi explorate. Pentru cei atrasi de arta, Uzupis, o zona boema, este o locatie obligatorie.

Venetia din Italia

Venetia este un alt oras italian, perfect pentru iubitori. Acest oras captivant prezinta numeroase alei inguste, pregatite pentru explorarea frumusetii din jur. Seara, cuplurile pot gasi un loc de unde sa priveasca apusul soarelui, care de multe ori picteaza cerul in diferite nuante de roz. Romantic, nu?

Kyoto din Japonia

O destinatie linistita, plina de dragoste la fiecare pas, Kyoto este una dintre cele mai romantice destinatii de explorat cu cineva special. Gradinile sunt adesea unele dintre cele mai frumoase zone de experimentat, iar Kyoto are cateva spatii verzi uluitoare, inclusiv gradinile botanice.