Cartile de spiritualitate si religie, in frunte cu Biblia sau Sfanta Scriptura pot sa nu mai reprezinte importanta membrilor familiei bibliotecii in care sunt asezate, dar exista cumparatori de carti vechi care se vor arata foarte interesati de aceste volume. Biblia ar trebui sa fie cartea de capatai si sa nu lipseasca din nicio locuinta, de aceea persoanele care nu isi permit sa o cumpere din librarii sau Biserici opteaza pentru varianta achizitionarii din anticariat.

Reprezentantii unui anticariat care cumpara carti indeamna pe toti cei care considera ca Biblia sau cartile de spiritualitate nu mai au loc sau nu mai au importanta in biblioteca lor sa le vanda, astfel incat sa poata fi restaurate si repuse in vanzare.

Carti de spiritualitate si religie pe lista volumelor apreciate de cumparatori de carti vechi

Cartile de spiritualitate si de religie nu includ doar volumele de rugaciuni sau Biblia. Acest domeniu este mult mai vast si include volume de inspiratie divina, precum si carti scrise de initiati, despre ingrijirea sufletului, carti de Reiki, care exprima puterea subconstientului, carti in care se regasesc metode de vindecare profunda, carti care explica magia alba sau secretele Shambalei, iar lista poate continua.

Cumparatori de carti vechi | Anticariat care cumpara carti  | Anticariat-Carti.com

anticariat care cumpara carti

In familiile in care a existat cel putin o persoana pasionata de religie si de spiritualitate aceste volume, o data la loc de cinste, si-au pierdut in timp importanta. Valorificarea volumelor de religie si de spiritualitate incepe cu un simplu apel telefonic reprezentantilor www.anticariat-carti.com care fac o evaluare corecta a acestor carti, nu numai din prisma importantei lor in societate, ci si a modului in care sunt intretinute, daca apartin unor colectii sau daca poarta semnatura autorului.

Pe langa confesiunile yoghinilor, buddhistilor, a crestinilor care sustin ca au intrat in contact cu Divinitatea, aceste volume abordeaza si alte subiecte precum hipnoza, minuni ale sfintilor, iliminarea, feng shui, samanism, comunicarea cu ingerii, civilizatia reptiliana, vindecarea prin Cabala, viata monahilor, existenta extraterestrilor si alte astfel de subiecte foarte interesante si captivante.