Viata este imprevizibila, insa odata ce urcati la volan gradul de imprevizibilitate creste considerabil. Fiecare secunda conteaza, fiecare stimul e important, fiecare reactie are pretul ei! Stim cu totii cate situatii neplacute pot aparea in trafic si toate acestea costa mult. In momentul cand inchiriati o masina, dovezile vinovatiei sau nevinovatiei trebuie sa fie foarte clare si evidente pentru a evita plati suplimentare.

Asigurati-va ca faceti fotografii clare cu privire la orice zgarietura, indoitura, deteriorare a masinii inainte de a o lua din garajul firmei de inchierieri! Este foarte important sa aveti dovada ca nu dumneavoastra sunteti faptasul. We Love Cars, furnizor de masini de inchiriat in Bucuresti, incurajeaza acest comportament preventiv si sustine o atenta verificare a masinii atat inainte cat si dupa ce clientul o preda. Toate evaluarile se fac in prezenta clientului, deci nu se poate pune problema de incredere.

Pentru a evita o alta experienta neplacuta, nu uitati sa intrebati ce fel de combustibil consuma masina pe care ati ales-o. Din graba sau neatentie s-ar putea sa alimentati cu un combustibil nepotrivit si de aici sa inceapa lungul drum al aventurilor. Faceti-va o notita si nu uitati sa o folositi atunci cand va pregatit sa alimentati!

inchirieri-masini

Inchirieri masini – 0762135800

Daca va fi nevoie sa ajungeti in aeroport sau institutii care percep taxa de acces si stationare, nu uitati de taxele suplimetare. Chiar daca este o masina inchiriata, taxele de acces sunt suportate de catre client. We Love Cars ofera masini de inchiriat in Otopeni, costurile fiind mult reduse spre deosebire de cele ale altor furnizori. Profitati de acest aspect si rezervati azi pe inchirieri-masini.ro sau telefonic la numarul 0762135800.