Pana nu demult, serviciile rent a car in Timisoara cu adresa virtuala TimisoaraRentaCar.ro erau destinate turistilor si conducatorilor auto care aveau vehiculele la reparat. Acum, serviciile rent a car sunt din ce in ce mai solicitate de catre familiile bolnavilor din zona Banat si din intreaga tara vin la spitalul din Timisoara pentru a beneficia de tratamente foarte bune pentru diferite afectiuni.

Serviciile rent a car in Timisoara – optiunea familiilor bolnavilor de diabet

Familiile bolnavilor care sufera de diabet stiu ca aceasta boala grava daca nu este tinuta sub control poate provoca decesul pacientilor. In stare avansata, diabetul provoaca ulceratii care trebuie indepartate numai prin interventii chirurgicale. Din fericire, in spitalul din Timisoara, noile tehnici care previn amputarea membrelor sunt disponibile si reprezinta optiunea numarul unu a familiilor bolnavilor de diabet din intreaga tara.

Inchirieri auto in Timisoara de catre familiile pacientilor internati in sectia de neurochirurgie a Spitalului din Timisoara

Un alt motiv pentru care oamenii aleg sa inchirieze o masina in Timisoara este pentru ca se prezinta la spital cu un membru al familiei, pacient pe sectia de neurochirurgie. Tratamentul anevrismului cerebral este efectuat in cele mai bune conditii in acest spital, cu cea mai mare rata de succes.

Rent a car in Timisoara | Serviciile rent a car | TimisoaraRentaCar.ro

rent a car in Timisoara

De peste 2 decenii specialistii spitalului Timisoara clipeaza anevrismele cerebrale prin folosirea unei metode mai putin invazive ce presupune embolizarea, o procedura fara complicatii, efectuata de catre o echipa tanara.

Pacientii infectati cu virusul Covid 19 primesc plasma in cadrul spitalului din Timisoara

Unul din primele si putinele spitale din tara in care a inceput tratamentul cu plasma recoltata de la pacientii vindecati de coronavirus este Spitalul Victor Babes. De aceea, in conditiile pericolului actual pe care il prezinta acest virus, din ce in ce mai multe familii ale pacientilor infectati cu Covid 19 apeleaza la serviciile de inchirieri masini pentru a se deplasa in deplina siguranta la spital pentru imbunatatirea starii pacientilor si pentru a primi un tratament revolutionar.