Din ce in ce mai mult oamenii realizeaza ca masina este o investitie atat de importanta incat nici nu isi imagineaza cat de grea ar fi viata daca ar fi nevoiti sa se deplaseze in mijloace de transport in comun. Cu masina personala, oamenii nu isi fac programul dupa cel al trenului, maxi-taxi-ului sau autobuzului, nu trebuie sa suporte diverse mirosuri mai putin placute sau sa stea in picioare cateva statii. Insa nu toata lumea isi permite sa achizitioneze o masina noua cu banii cash iar masina second hand , uneori , nu pare cea mai buna varianta. De aceea soferii apeleaza la servicii de inchirieri masini Bucuresti pentru a se bucura de tot confortul unei experiente de condus ideale, in masina mult visata, cu toate taxele platite si reviziile facute!

Avantajele serviciilor de inchirieri masini comparativ cu varianta leasing | imarentals.ro

Rent a car Bucuresti

Inchirierea unei masini este o varianta mult mai avantajoasa comparativ cu achizitionarea acesteia prin contract de leasing. Masina inchiriata este la fel de buna ca si o masina noua. Are toate reviziile facute, cauciucurile schimbate conform anotimpului, asigurarea si CASCO platite, tarife transparente si foarte bine puse la punct, precum si asistenta auto non stop. Cu cat perioada de inchiriere este mai mare, cu atat pretul scade, la unele modele ajunge chiar la cativa euro pe zi.

In plus, o data cumparata masina in afara de ratele la leasing vor trebui facute toate reviziile si platite toate serviciile mai sus mentionate din buzunarul proprietarului in vreme ce in cazul masinii de inchiriat trebuie facut numai plinul rezervorului atunci cand este cazul. Daca masina necesita o reparatie, clientul firmei https://imarentals.ro/ va primi o alta masina la schimb in vreme ce autoturismul pentru care a optat prima data este verificat si se depun toate eforturile pentru repararea acestuia.

Totodata, in cazul serviciilor Rent a car Bucuresti nu exista costuri ascunse si nici posibilitatea de a plati mai mult la sfarsit. Rezervarile online si cele pe termen lung aduc avantajul scaderii pretului iar suportul pentru clienti dedicat este asigurat la orice ora.