In afara de cerintele bugetare, comerciantii trebuie sa isi aloce putin timp pentru a analiza caracteristicile pe care le ofera un soft pentru restaurant de inalta calitate. Daca bugetul permite acest lucru, se recomanda incercarea obtinerii unui numar mare de functii, deoarece acestea sunt foarte utile.

Pentru achizitionarea unui astfel de soft, antreprenorii pot intra pe site-ul CaseDeMarcat.eu. Aici pot gasi de asemenea si cantare electronice comerciale sau case de marcat cu jurnal electronic.

Soft pentru restaurant – caracteristici de inalta calitate

  • Integrare Quickbooks – Majoritatea furnizorilor vor oferi acest lucru, dar nu toti ofera integrare in timp real, ceea ce economiseste mult timp, comerciantul nefiind nevoit sa exporte si sa importe fisiere.

  • Comenzi online – Unele sisteme au functionalitati incorporate, iar unele includ integrarea cu aplicatii terte, cum ar fi Eat24 sau Postmates.

  • Rezervari online – La fel ca ultima caracteristica, unele au capabilitati incorporate, iar altele ofera integrari terta parte cu OpenTable.

Procesarea cardului de credit – Comerciantii trebuie sa afle cu ce procesoare functioneaza POS-ul sistemului de gestionare a restaurantului, deoarece nu sunt toate compatibile. In caz contrar, vanzarile cardului de credit vor trebui procesate in afara sistemului, ceea ce incetineste timpul si poate creste riscul aparitiei unor erori.

  • Plati mobile – Viitorul este acum si multi furnizori vor oferi capabilitati NFC si EMV, ceea ce inseamna ca accepta portofele de plati precum Apple Pay.

  • Sfaturi – Sistemul trebuie sa accepte sfaturi.

Soft pentru restaurant | cantare electronice comerciale | CaseDeMarcat.eu

soft pentru restaurant

Una dintre cele mai importante functii ar trebui sa fie intuitivitatea software-ului de gestionare a restaurantelor. Sigur, ar putea avea toate cele mai recente si mai bune functii si caracteristici, dar daca se poate folosi usor de catre angajati, atunci se va pierde foarte mult timp.

Majoritatea sistemelor software ofera o perioada de incercare gratuita ceea ce permite o incercare de 14 zile, de care comerciantii ar trebui sa profite. Cand sistemul este utilizat in perioada de incercare, trebuie sa fie utilizat ca si cum ar fi intr-un mediu „live”. Antreprenorii trebuie sa testeze fiecare caracteristica in parte a sistemului, pentru a fi siguri de functionalitatea sa.