Turistilor le este dificil sa aleaga ce sa faca in Canada, deoarece exista atat de multe puncte de interes acolo! Aceasta tara splendida din America de Nord va incanta pe oricine cu peisajele sale grandioase, renumite in toata lumea, dar si prin legatura amabilitatii locuitorilor sai si bogatia faunei si florei sale.

Canada, in afara marilor orase, vine la pachet si cu nenumaratele sale spatii deschise, minuni arhitecturale sau animale impresionante si natura canadiana.

  • Stanca Percé, Quebec

Unul dintre locurile emblematice de vizitat in Canada: Peninsula Gaspé, Stanca Percé, care are un arc natural exceptional de aproape o suta de metri inaltime, vechi de peste 350 de milioane de ani. Se estimeaza ca aceasta minune va disparea peste 400 de ani!

  • Lacul Moraine, Alberta

Lacul Moraine este situat in Valea Peaks Zece, aproximativ 1885 de metri deasupra nivelului marii. Lacul isi ia numele din morrenele – resturi stancoase depuse in timpul topirii zapezii – de pe ghetarul Wenkchemna. Turistilor, care trec prin provincie si se intreaba ce sa faca in Canada, le este recomandata o vizita in acest loc uimitor.

  • Emerald Lake, Columbia Britanica

Acest splendid lac isi ia numele din culoarea sa verde distinctiva; inconjurat de un lant muntos, este situat in Parcul National Yoho. Turistii pot descoperi flora si fauna, care sunt splendide, pe care nu le mai pot intalni pe nicaieri altundeva!

  • Tofino, Columbia Britanica

Tofino este natura in starea sa bruta: atat de mult incat acest loc magic a fost recunoscut ca rezervatie a biosferei de catre UNESCO. Pentru a putea observa balene si pasari rare acolo sau pentru a naviga zona este necesar ca turistii sa urmeze doar drumul care traverseaza insula Vancouver.

  • Parcul provincial Wells Grey, Columbia Britanica

Wells Grey este un parc national de 5.000 km², asezat in golul lantului muntos din regiunea Cariboo, unde turistii pot sa campeze si sa observe specii splendide de pasari si mai multe mamifere somptuoase, precum si sa se scalde in giganticele lacuri cu cascade!