Serviciile de asistenta medicala sunt foarte solicitante din punct de vedere fizic. Sunt adesea necesare ore lungi de munca, iar ridicarea, tragerea si trasferul obiectelor grele, a echipamentelor si a pacientilor reprezinta o rutina. Indiferent de dificultatea fizica sau emotionala a sarcinilor, este important ca toti angajatii sa acorde atentie sigurantei prin igiena.

Pentru a asigura un nivel inalt de profesionalism si in ceea ce priveste grija fata de echipamentele medicale, precautia trebuie sa inceapa odata cu selectia hainelor de lucru. Iata cateva calitati pe care ar trebui sa le aiba orice uniforme medicale!

  1. Intrucat sarcinile implica o multime de miscari, uniformele ar trebui sa ofere suficienta mobilitate.

  2. Tesatura trebuie sa fie confortabile pe piele si sa permita aerisirea naturala pentru a asigura confort maxim pe durata programului de lucru.

  3. Uniformele ar trebui sa fie suficient de durabile sau capabile sa reziste dezinfectarii si decontaminarii periodice.

  4. Materialul ar trebui sa fie usor de spalat, sa se usuce rapid si sa nu necesite calcat.

  5. Culoarea si printul uniformei ar trebui nu numai sa imbunatateasca aspectul, ci si sa consolideze profesionalismul purtatorului.

  6. O uniforma buna trebuie sa aiba mai multe buzunare care sa mentina obiectele esentiale la indemana.

  7. Uniformele alese ar trebui sa respecte cerintele de culoare stabilite de angajator.

  8. Toate uniformele medicale ar trebui sa fie supuse unui tratament antimicrobian astfel incat sa protejeze si purtatorul si pacientul de migrarea microbilor si contaminare.

Cel mai important lucru este, de departe, tratamentul microbian aplicat acestor componente de imbracaminte. In lipsa acestuia, contaminarea se va face mult mai usor, iar materialul se va pata mai repede, va prinde miros, deci va avea o viata scurta. Din fericire, MediFashion are echipamente antimicrobiene, motiv pentru care este cel mai iubit magazin de moda medicala!

Uniforme pentru stomatologie, chirurgie si alte domenii medicale | medifashion.ro

uniforme pentru stomatologie

Cu aceste idei in minte, alegerea uniformei ar trebui sa fie mai usoara. Pentru alegeri cu adevarat intelepte si investitii cu folos, incercati sa cumparati toate cele necesare de la magazinul online de moda medicala, MediFashion. Pe site-ul http://www.medifashion.ro/ veti gasi uniforme pentru stomatologie, chirurgie, pediatrie si alte domenii medicale. Tot aici veti gasi si bonete chirurgicale, saboti medicali, halate, tunici, pantaloni si alte accesorii utile echipamentelor medicale complete.