Detinatorii de automobile isi iubesc masinile si doresc sa faca tot ce le sta in putinta pentru a le intretine cat mai bine atat la exterior cat si la interior. Pentru exterior de mare folos sunt spalatoriile auto, vopsitoriile sau centrele in care se executa detailing auto. In ceea ce priveste functionarea masinii, conteaza mult combustibilul folosit, calitatea pieselor cumparate si intretinerea propriu-zisa.

Combustibilii moderni au ca si ingrediente detergenti si aditivi, precum etanolul. Multe dintre masinile clasice nu pot functiona pe baza acestor combustibili pentru ca in contact cu ei, pot aparea probleme foarte rapid. Acesta este motivul pentru care fiecare proprietar de masina trebuie sa fie constient de standardele combustibilului ce trebuie folosit pentru ca masina sa functioneze optim.

Poate va intrebati de ce este etanolul atat de nociv pentru motoarele clasice, ei bine, prin folosirea acestuia poate rezulta mai putina putere a motorului. Cele mai rapide probleme legate de combustibil pe care proprietarii de masini clasice le sesizeaza cand folosesc carburant cu etanol sunt performantele slabe. Etanolul este un alcool simplu care arde aproximativ doua treimi din puterea combustibilului.

Mai putina energie pe molecula inseamna, de asemenea, un kilometraj mai mic, desi acest lucru nu este chiar ingrijorator si uneori, chiar insesizabil. Din fericire, corectarea acestei probleme este ieftina si usoara daca situatia este sesizata la timp.

Pe de alta parte, etanolul atrage apa ca si cum ar fi un burete, fiind foarte eficient la absorbtia apei chiar si a umiditatii din aer. Cat de mult se amesteca apa cu etanolul si combustibilul, depinde de temperatura si timp. Fie ca e pur sau amestecat cu apa, etanolul poate fi foarte daunator si coroziv pentru piesele din metal, plastic si cauciuc prezente la masinile clasice. Componentele metalice pot rugini rapid, iar cele din plastic si cauciuc se dezintegreaza.

Tractari auto in sector 1 si nu numai – rapid si de incredere | alotractari.ro

tractari auto in sector 1

Daca folositi combustibil cu etanol in compozitie si se defecteza ceva, e bine sa reevaluati si acest aspect, pentru a-l evita dupa rezolvarea problemei. Cu toate acestea, daca ramaneti cu masina blocat la o margine de drum, echipa de tractari auto, Alo Tractari, va poate fi de mare folos. Nu se ofera doar tractari auto in sector 1, ci in intreg Bucurestiul si chiar in imprejurimi. Accesati https://alotractari.ro/, salvati in agenda numerele de telefon si apelati atunci cand intampinati o problema! Sigur o veti rezolva rapid!