Cu iarna deja in tara, exista lucruri care trebuie atent urmarite atunci cand sunteti la volan. Atat dumneavoastra, cat si masina trebuie sa fiti pregatiti pentru iarna. Asigurati-va ca aveti in portbagaj un set de unelte, precum o lopata, mancare si apa, in caz ca ramaneti blocat. De multe ori este necesara schimbarea stergatoarelor sau poate verificarea franelor, iar toate acestea trebuie anticipate pentru a preveni experientele nedorite. Asigurati-ca in permanenta ca masina este pregatita pentru iarna ca sa puteti conduce in siguranta!

Unul dintre cei mai importanti pasi de a conduce in timpul iernii este de a urmari constant conditiile de durm. Daca decideti ca este suficient de sigur pentru a pleca in calatorie, asigurati-va ca masina este pregatita. Instrumentele corespunzatoare pot fi de un real folos atunci cand sunteti in impas. Ar trebui sa aveti un cric, cauciuc de rezerva, trusa de prim ajutor, raclete, o patura groasa, un recipient cu nisip si de asemenea, apa potabila si cateva alimente neperisabile n-ar trebui sa lipseasca, mai ales la drum lung. Daca va rataciti in timpul calatoriei, cu siguranta veti fi recunoscator ca ati citit acest articol!

Iarna necesita adesea o schimbare a stergatoarelor, dar si a lichidului de parbriz. Un parbriz curat va va ajuta sa ramaneti concentrat asupra drumului. S-au tot amintit multe necesare rularii in siguranta pe timp de iarna, insa dincolo de toate, cauciucurile au un rol primordial deoarece sunt singurele componente ale masinii care ating partea carosabila. Mai ales acestea trebuie adaptate conditiilor de drum si tempertaturilor scazute.

Asistenta rutiera si transport utilaje | tractări.ro

asistenta rutiera

Uneori iarna ne surprinde chiar si pregatiti fiind, de aceea este necesar ca fiecare sofer sa aiba in agenda telefonului macar un contact al unei firme de asistenta rutiera. Este de preferat sa nu avem nevoie de acest serviciu, insa de multe ori ne scoate din impas, de aceea este indispensabil la drum, mai ales la cel de iarna. Vizualizati ofertele de tractari, transport utilaje sau transport cu platforma auto a companiei Tractări.ro accesand tractări.ro!