Serviciile de inchirieri nacele reprezinta cea mai buna alegere, de luat in considerare in detrimentul cumpararii de utilaje. In ultimii ani, inchirierea nacelelor a devenit o optiune foarte populara in sectorul constructiilor, deoarece este benefica din multe puncte de vedere pentru o industrie care functioneaza cu cifre exorbitante. Antreprenorii din domeniu sunt intotdeauna in cautarea echilibrului in ceea ce priveste productivitatea si profitabilitatea.

Ad Utilaj Logistic se alatura antreprenorilor din industria constructiilor punand la dispozitie servicii profesioniste pentru inchirieri utilaje atat in Bucuresti, cat si in restul oraselor din tara. Nacelele sunt esentiale pentru lucrarile la inaltime, atat pentru exterior, cat si pentru interior. De aceea, pe site-ul AdUtilaj.ro, cei interesati pot gasi atat nacele diesel articulate sau foarfeca pentru exterior cat si nacele electrice articulate sau foarfeca pentru interior.

Concret, modelele de nacele disponibile sunt urmatoarele:

  • Compact 8 W/ 10/ 12 – nacela foarfeca electronica;

  • JLG 4069LE – nacela foarfeca electrica;

  • GSTM – 2032/ 2632/ 3232 – nacela autopropulsata tip foarfeca;

  • H23TPX/ H25TPX – nacela cu brat telescopic;

  • JLG 2646ES – nacela foarfeca electrica;

  • HA20PX – nacela cu brat telescopic pentru teren accidentat;

  • HA16PX – nacela cu brat telescopic pentru teren accidentat;

  • Compact 12 DX – nacela electrica de tip foarfeca pentru teren accidentat.

Inchirieri nacele: cea mai buna alegere pentru sectorul constructiilor

Principalele 3 avantaje ale celor ce aleg o nacela de inchiriat sunt urmatoarele:

1. Economie de costuri

Cumpararea unei nacele pentru constructii inseamna o investitie semnificativa, care nu devine profitabila decat daca este utilizata timp indelungat. Inchirierea utilajului permite economisirea costurilor de achizitie, precum si cele privind intretinerea si depozitarea.

Inchirieri nacele | nacela de inchiriat | AdUtilaj.ro

inchirieri nacele

2. Starea optima a nacelelor

Ad Utilaj Logistics inchiriaza doar nacele care se afla in stare optima spre a fi utilizate in orice moment, astfel incat clientii sa nu se confrunte cu defectiuni neprevazute sau orice alta problema. Chiar daca acest lucru se intampla, daunele sunt suportate de companie.

3. Oferta variata care raspunde oricarui client

Compania de inchirieri utilaje pune la dispozitie nacele potrivite pentru fiecare situatie. De aceea, investitia intr-un singur utilaj care nu ar fi potrivit oricarei lucrari, nu este o optiune de luat in calcul.