Matasea – subiect de roman

Cumpar carti vechi sau noi pentru un anticariat din Bucuresti, iar orice carte noua este o achizitie de pret. Accesati http://www.anticariat-carti.com/ pentru a va convinge ca vanzarea de carti este o optiune extraordinara!

cumparam carti din toate domeniile

Dinah Jefferies s-a nascut in Malacca in 1948 si s-a mutat in Anglia in 1956 la varsta de opt ani. A studiat colegiul de arte si mai tarziu a absolvit cursurile universitare, fiind licentiata in literatura engleza. In timpul colegiului a ramas insarcinata cu primul ei copil, Jamie, dar nu a ramas cu tatal acestuia. Mai tarziu s-a casatorit cu Jon Owen, membru al unei trupe muzicale si au impreuna o fiica. Incepe sa predea la o scoala, iar in 1998 se casatoreste din nou.

Sirul evenimentelor triste si fericite din viata ei, o determina sa scrie din ce in ce mai bine, servindu-i drept inspiratie. Cel mai bine vandut roman al sau este ”Fiica negustorului de matase” publicat in 2016, aflandu-se in lista celor mai bine vandute carti timp de aproape 20 de saptamani.

Acest roman prezinta povestea fascinanta si de neuitat a unei femei impartita intre doua lumi. De la moartea mamei sale, jumatate frantuzoaica, numatate vietnameza, Nicole traieste in umbra surorii ei mai mari, Sylvie. Cand lui Sylvie i se inmaneaza controlul asupra afacerii cu matase a familiei, Nicole primeste un magazin de matase abandonat intr-un cartier vietnamez. Zona este plina de militari rebeli care doresc sa puna capat guvernarii franceze, prin orice mijloace posibile. Pentru prima data, Nicole se trezeste in mijlocul coruptiei regimului colonial, iar implicarea propriei familii in astfel de activitati o socheaza.

Apare la orizont un barbat vietnamez fara recomandari prea bune, insa este singura cale de a scapa de probleme. In aceeasi perioada, Nicole il intalneste si pe Mark, un american plin de farmec care se potriveste stilului de barbat la care a visat o viata intreaga. Avand doua posibilitati, nu stie in cine sa aiba incredere, ii este frica de esec, ii este frica sa nu greseasca facand alegeri nepotrivite.

Cumpar carti vechi sau noi pentru un anticariat din Bucuresti | anticariat-carti.com

cumpar carti vechi

Daca ati citit aceasta poveste impresionanta, merita sa o dati si altora sa citeasca. In niciun caz, nu este vorba de un cadou, ci de un castig. Cumpar carti vechi sau noi pentru un anticariat din Bucuresti, iar orice carte noua este o achizitie de pret. Cumparam carti din toate domeniile, deci acest roman s-ar potrivi perfect la categoria best seller si multe altele. Accesati http://www.anticariat-carti.com/ pentru a va convinge ca vanzarea de carti este o optiune extraordinara!