Daca in urma cu aproximativ 15-20 de ani acesti cumparatori de carti vechi erau intalniti doar in orasele mari, astazi activitatea lor se desfasoara in toata tara prin intermediul mediului online. Unul dintre aceste anticariate este https://www.anticariat-carti.com, care cumpara de la locuitorii orasului Bucuresti si din apropiere.

Anticariatul din Bucuresti cu o experienta pe piata cartilor de peste 10 ani isi asteapta clientii in sediul lor din zona Tineretului. De asemenea, stabilesc telefonic intalniri cu vanzatorii, fiind dispusi sa se deplaseze oricand la locul stabilit de acestia. Tocmai pentru a oferi servicii profesioniste vanzatorilor, specialistii de la anticariat si-au prelungit programul si in weekend, chiar si seara dupa ora 19.

Stocul unor cumparatori de carti vechi nu tine cont de domenii!

Pentru a diversifica stocul de carti, anticariatul nu tine cont de tematica acestora la cumparare. Motivatia acestora este dorinta de a oferi altor cititori o varietate de carti din care sa le aleaga pe cele preferate. In acest fel, din stocul unui anticariat care cumpara carti fac parte domenii, precum: literatura, SF, stiinte exacte, arhitectura, romane politiste, istorie, arhitectura, carti pentru copii, carti tehnice, romane de dragoste si multe altele.

Cine poate vinde catre un anticariat?

Nu exista o regula in acest sens – vanzatorii pot fi atat persoane fizice, cat si persoane juridice. Orice locuitor al orasului Bucuresti si din apropiere poate contacta anticariatul din oras, urmand a fi stabilita o intalnire.

Anticariat care cumpara carti | Cumparatori de carti vechi | Anticariat-Carti.com

anticariat care cumpara carti

Fiecare vanzator poate avea incredere in anticariatul din Bucuresti, avand in vedere experienta de peste 10 ani in domeniu. De-a lungul acestei perioade expertii au evaluat atat carti vechi, aparute inainte de anul 1900, cat si carti noi, cele aparute dupa anul 2000.

Specialistii de la anticariat afirma ca subiectul principal al anticariatelor din prezent nu isi mai focuseaza atentia asupra cartilor vechi. Ei accepta orice tip de carte, avand in vedere deschiderea clientilor la a citi o carte noua si de a o vinde catre anticariat, ca mai apoi alta persoana sa se bucure de ea.

Care este suma de bani primita in schimbul cartilor? Acest aspect variaza in functie de tipul cartilor, de aspectul lor si de cantitatea vanduta. In acest caz, cu cat o persoana vinde mai mult, cu atat pretul care i se va oferi pentru carti va fi mai mare.