Romania are multe de oferit, pe langa toata istoria si toate legendele cu Dracula, are si o multime de locuri frumoase, cum ar fi:

Poiana Brasov

Poiana Brasov este unul dintre locurile de schi de top din Romania, cu o infrastructura complexa pentru practicarea sporturilor de iarna. Telescaune, telecabine, 12 partii de schi cu diferite grade de dificultate, posibilitatea inchirierii de echipamente – toate acestea se gasesc in statiunea montana din apropierea Brasovului.

Poiana Brasov are hoteluri si spa-uri excelente, cuprinse intre 3 si 5 stele. Restaurantele servesc mancaruri traditionale romanesti, delicioase, dar si mancarurile din bucataria internationala sunt de asemenea foarte populare.

Locul nu este doar o destinatie de iarna. Turistii umplu statiunea pe tot parcursul anului pentru a scapa de orasele aglomerate. Situata la o altitudine de 1020 metri, in partea de jos a muntelui Postavarul, Poiana Brasov este destinatia perfecta pentru cei care vor sa scape de caldura verii.

Vara si sfarsitul primaverii sunt momente bune pentru drumetii. Mamaia

Palmieri, hoteluri de lux, o multime de restaurante, zone de mers pe jos, un parc acvatic (Aqua Magic), telecabina (Telegondola) si cele mai bune cluburi din Romania – asta ofera Mamaia vizitatorilor sai. Statiunea are o plaja lunga de 10 km, cu o latime de aproape 200 de metri in unele dintre zone. Majoritatea plajelor din Mamaia sunt private, asa ca turistii sunt nevoiti sa plateasca pentru un loc. Pretul depinde de zona aleasa si ar trebui stiut faptul ca, partea de nord a statiunii este cea mai scumpa.

Un festival de muzica celebru la nivel mondial – Neversea – are loc in Mamaia in fiecare an, in iulie. Nume mari precum Steve Aoki, Jessie J, Afrojack, G-Eazy, Lost Frequencies si multe altele au cantat la Neversea, iar atmosfera devine din ce in ce mai interesanta in fiecare an.

Un alt festival de muzica – Sunwaves – are loc in statiunea de la Marea Neagra, la inceputul lunii mai. Experienta este cu adevarat uimitoare pentru iubitorii de muzica electronica. Unii dintre cei mai buni DJ din lume sunt in spectacol in fiecare an la Sunwaves.

Cel mai bun moment pentru a vizita Mamaia este din iunie pana in septembrie, cand turistii se pot bucura de soare si de apa marii.