Anticariatele au aparut din dorinta de a oferi celor care adora sa citeasca sau sa colectioneze carti, sansa de a gasi pe rafturile lor carti la cele mai bune preturi, editii vechi, care nu se mai retiparesc, ziare, reviste, albume de arta vechi si multe alte minunatii care incanta sufletul si cresc gradul de cultura a celor carora le cauta serviciile.

Multumita tehnologiei, este mult mai usor de a lua legatura cu un anticariat online si de a gasi dintr-un singur click domeniul care te intereseaza, autorul sau anul in care s-a scris cartea pe care o cauti. Anticariatele online se bucura de multa popularitate in randul clientilor, acestia putand cumpara sau vinde carti mult mai usor!

Cumpar carti de orice fel | anticariat online www.anticariat-carti.com

cumpar carti de orice fel

Ca sa poata oferi carti pentru toate gusturile, ei au mereu anunturi de tipul cumpar carti pentru anticariat, pentru ca persoanele ce vor sa le vanda, sa ii gaseasca mai usor. Mi se intampla si mie sa cumpar carti de orice fel doar pentru ca sunt la reducere si odata ajuns acasa, rasfoindu-le, constat ca o parte dintre ele nu imi erau neaparat utile. Ce sa fac cu ele? Le vand la anticariatul online Anticariat-carti.com, deoarece ei imi oferta ridicare gratuita de la domiciliu chiar si in weekend si fac evaluarea si plata pe loc! In felul acesta pot folosi banii pentru alte lucruri sau de ce nu, pentru a cumpara alte carti pe care mi le doresc. Tot ce am avut de facut a fost sa intru pe site-ul lor www.anticariat-carti.com sa caut numarul de telefon si sa ii sun.

Aveam foarte multe carti din timpul facultatii, carti pe care le-am citit insa acum nu mai aveam ce face cu ele: carti de psihologie, dezvoltare personala, sociologie, cursuri de limbi straine, vreo doua duzine de romane SF, politiste si de actiune, plus cartile de geografie, istorie, fizica si chimie ale celor din familie, de care nu se mai atingea nici unul. Ce bine ca am putut sa le vand carti din toate domeniile!

Puteti merge si voi la sediu, dar trebuie sa faceti o programare pentru a fi sigur ca echipa care se ocupa de achizitii este acolo. O ocazie buna sa le fac o vizita, de mult timp imi doream sa cumpar carti vechi si imi facusem si o lista cu ce as vrea sa am in colectie.

Important este ca am reusit sa obtin mult loc in biblioteca pentru volumele urmatoare si bani pentru a avea si cu ce sa le cumpar! Spatiul meu de lucru este mult mai aerisit si mai confortabil, inainte nu aveai nici unde iti pune o ceasca de cafea de teama de a nu varsa pe carti! Sunt mai in siguranta la anticariat si se pot bucura si altii la fel de mult cum m-am bucurat si eu citindu-le!