Din ce in ce mai multi detinatori de proprietati imobiliare in societatea moderna actuala sunt nevoiti sa apeleze la ajutor specializat pentru a le administra, din lipsa de timp pentru a se ocupa de proprietati, din cauza faptului ca locuiesc la mare distanta de acestea sau din diverse alte motive.

Proprietarii de apartamente sau de alte proprietati, care sunt interesati de servicii de property management de buna calitate, au posibilitatea de a apela la specialisti in acest domeniu. Pe site-ul Imobilis.ro sunt prezentate serviciile oferite clientilor din randul persoanelor fizice si juridice, in concordanta cu interesele celor care vor sa vanda sau sa inchirieze o proprietate.

Servicii de administrare apartamente Booking si Airbnb

Atat Booking, cat si Airbnb sunt doua companii de tip e-commerce foarte cunoscute, care se ocupa de servicii de inchirieri apartamente care pot fi administrate foarte usor multumita serviciilor de administrare apartament Airbnb oferit de Imobilis.ro. Serviciile de acest gen se adreseaza proprietarilor de locuinte, de exemplu, care nu doresc sa isi inchirieze proprietatea „la luna”, ci „la zi”, adica in regim hotelier, insa nu dispun de timpul necesar pentru a le administra. In plus, serviciile sunt ideale si pentru persoanele ce doresc sa inceapa un business in acest sens, dar nu dispun de proprietatea potrivita.

Profesionistii Imobilis.ro isi ajuta clientii sa gaseasca si sa isi amenajeze proprietatea pe care urmeaza sa o inchirieze in regim hotelier, să faca fotografiile necesare şi să conceapa textele de prezentare cate vor fi publicate atat pe Booking, cat si pe Airbnb.

Principalele diferente intre reprezentarea in cazul dezvoltatorilor imobiliari si reprezentarea proprietarilor

Reprezentarea dezvoltatorilor imobiliari reprezinta un alt serviciu important, asigurat de reprezentantii Imobilis.ro, atat in Bucuresti, cat si in Ilfov. Specialistii consiliaza persoanele in ceea ce priveste stabilirea preturilor si vederea promovarii eficiente a fiecarui imobil, pentru care se construiesc site-uri si se fac prezentari, gratie textelor create. De asemenea, expertii asigura si reprezentarea dezvoltatorilor in fata potentialilor cumparatori, chiar si in cadrul vizionarilor, dar si in momentul semnarii contractelor de vanzare – cumparare.

Property management | administrare apartament Airbnb | Imobilis.ro

administrare apartament Airbnb

In comparatie cu aceste servicii, reprezentarea proprietarilor de apartamente in Bucuresti presupune evaluarea proprietatii, pregatirea imobilului pentru realizarea de fotografii relevante, descrierea si promovarea proprietatii in scris, dar si selectarea clientilor si negocierea pretului. Fara doar si poate, serviciile asigurate de aceasta companie, indiferent de tipul acestora, sunt foarte avantajoase si foarte cautate de persoanele interesate.