Serviciul de epilare definitiva din Bucuresti are ca scop distrugerea bulbului de par. Pierderea parului poate fi o obsesie pentru unii, dar indepartarea parului este esentiala pentru a avea o piele moale si neteda si pentru a avea o igiena mai buna a vietii. Cel mai greu pentru femei este sa o faca si sa o ia de la capat de fiecare data. Acest lucru necesita mult timp si resurse si implica si cateva probleme de sanatate.

Acum exista epilare definitiva, cea mai folosita solutie pentru a scapa de tot parul corpului. Cele trei metode recunoscute pentru acest tip de indepartare a parului sunt electroliza, lumina pulsata si laserul. Acesta din urma are punctele sale forte si avantajele pe care este important sa le cunoasteti inainte de a incepe.

Principalele avantaje ale serviciului de epilare definitiva în Bucuresti

Laserul este dispozitivul utilizat in aceasta metoda de indepartare a parului emite o lumina speciala. Indepartarea permanenta a parului cu laser este o operatie delicata care necesita cunostinte. JoyaSalon.ro sustine ca epilarea definitiva este o tehnica medicala pe care numai anumite persoane cu multe cunostinte au voie sa o practice.

Unul dintre avantajele acestei metode de indepartare a parului este ca femeile vor avea pielea permanenta fara par. Le elimina pana la 90%. Pentru o perioada foarte lunga de timp acestea au pielea foarte moale datorita proceselor de tratament din timpul sedintelor. De asemenea, aceasta procedura economiseste bani si timp pe termen lung, comparativ cu epilarea cu ceara repetitiva sau electroliza.

Epilare definitiva din Bucuresti | Salon de infrumusetare din sector 1 | JoyaSalon.ro

epilare definitiva în Bucuresti

Pe langa avantaje, epilarea definitiva presupune si cateva dezavantaje si riscuri. Micul dezavantaj este ca pentru indepartarea parului cu laser pentru ca rezultatul sa fie unul permanent, sesiunile vor trebui repetate de mai multe ori, adica de la 6 la 10 sesiuni.

Desigur, ar trebui sa fie facut de un profesionist si nu de oricine se numeste cosmetician. Dupa fiecare sedinta, pot aparea putina roseata, cruste sau pete de pigment, dar de obicei pier dupa 2 pana la 5 zile.

Din fericire cosmeticianul analizeaza tipul de piele inainte de a incepe sesiunea de epilare cu laser pentru a evita orice problema. Pentru mai multe detalii puteți accesa site Joya Salon, un salon de infrumusetare din sector 1.