Utilizarea comenzilor rapide de la tastatura poate creste considerabil productivitatea, reduce solicitarea repetitiva si poate ajuta utilizatorul sa se concentreze mai bine. De exemplu, pentru a copia textul, puteti evidentia textul si apasa pe comanda rapida Ctrl + C. Aceste scurtaturi sunt mai rapide decat alegerea optiunii Copy din meniul clik dreapta a mouse-ului si apoi Paste intr-o noua locatie. In cele ce urmeaza, faceti cunostinta cu 10 dintre astfel de scurtaturi pe care ar trebui sa le memorati si sa le folositi cat mai des!

Atat Ctrl + C cat si Ctrl + Insert vor copia textul evidentiat sau un element selectat. Daca doriti sa elimintati de tot un element selectat, nu doar sa-l copiati, comanda Ctrl + X va fi de mare folos. Aceasta actiune elimina textul sau elementul selectat si il stocheaza in clipboard. Utilizatorii de computere Apple pot inlocui tasta Ctrl pentru comanda cu Cmd de pe tastaturile lor. De exemplu, Cmd + C copiaza textul selectat asemenea Ctrl + C.

Atat Ctrl + V cat si Shift + Insert vor lipi obiectul stocat in clipboard. Asadar nu este suficient doar sa copiati sau sa taiati textul, ci trebuie sa-l si lipiti undeva. Ctrl + V vine in ajutor sa terminati totul mai rapid decat v-ati asteptat.

Apasand Ctrl + Z veti anula orice modificare. De exemplu, daca taiati un text, apasand aceasta combinate de taste, se va anula taierea. Aceste comenzi rapide pot fi de asemenea apasate de mai multe ori pentru a anula sau a reface mai multe modificari. Apasand Ctrl + Y se reface anularea.

Apasand Ctrl + F se deschide campul de Cautare, care va permite sa cautati textul afisat in prezent in orice program care il accepta. De exemplu, Ctrl + F poate fi utilizat in browserul de Intrenet dar si in documentul Office.

Ctrl + P este utilizat pentru a deschide o previzualizare a paginii inainte de a o printa.

Calculatoare second hand | calculator-ieftin.ro

calculatoare second hand

Aceste scurtaturi sunt disponibile pe orice tip de computer, indiferent daca este nou sau din generatii  mai vechi. Daca nu aveti buget pentru produse noi, pe site-ul https://calculator-ieftin.ro/ veti gasi calculatoare second hand de foarte buna calitate. Tot aici aveti posibilitatea de a cumpara imprimante second hand, laptopuri si ale echipamente de birou in stare foarte buna!