Desi haina nu il face pe om, de cele mai multe ori il ajuta sa arate bine in orice situatie. Pe de alta parte, un stil fashion de invidiat nu va fi obtinut doar cu un buget foarte ridicat, deoarece se pot face investitii minime pentru rezultate maxime. Hainele nu foarte scumpe pot sa arate bine pe oricine, iar articolele vestimentare trebuie sa fie alese in functie de bugetul disponibil, fara a-l depasi cu mult. Gafele vestimentare pot fi evitate daca sunt achizitionate haine simple, la moda, care arata bine pe trup si nu sunt prea stridente, fara ca acestea sa fie cumparate din marile magazine sau din mall-uri.

De cele mai multe ori, atunci cand este rostit cuvantul “ieftin”, oamenii se gandesc ca haina poate fi si de slaba calitate, insa acest lucru nu este adevarat. Si nici nu trebuie ca oamenii sa se imbrace mereu elegant, indiferent de situatie, cu haine de la casele de moda, doar pentru a fi apreciati. Stilul tine de felul in care sunt combinate si purtate hainele si de calitatea si frumusetea acestora.

Stil Vestimentar

Inainte de a achizitiona haine cu stil, cumparatorii trebuie sa isi traseze unele prioritati si strategii. Ceea ce inseamna ca trebuie sa isi aleaga haine potrivite pentru alura si trupul lor si pentru stil, sa faca cele mai bune alegeri in momentul in care isi cumpara o tinuta chiar si de la marile magazine care au promotii si reduceri iun anumite perioade si hainele devin mai accesibile. Elementele care sunt importante trebuie achizitionate primele, in functie de stilul vestimentar pot fi: camasi, jeansi, sacouri, pantofi, tenesi, costume de trening, etc.

Se incepe intai cu elementele mai importante: incaltamintea si haina sau geaca pentru anotimpul rece. De multe ori oamenii sunt foarte atenti la pantofi si nu neaparat la restul tinutei, asa ca trebuie alesi foarte bine si ingrijiti. Pantofii pot fi casual sau eleganti, mocasinii negri fiind preferatii multor cumparatori. De asemenea, incaltamintea ajuta oamenii sa isi puna in evidenta stilul si, pe langa faptul ca trebuie sa arate bine, trebuie sa fie si comoda.

Pe scurt, trebuie ca oamenii sa isi stabileasca bugetul alocat incaltamintei si sa se pregateasca pentru perioadele de reduceri daca vor sa isi cumpere ceva bun la un pret accesibil. De asemena, geaca sau haina de purtat in anotimpul rece trebuie aleasa in functie de stilul vestimentar dar si de inaltime, pentru ca in niciun caz o persoana miniona nu va putea purta un palton trei sferturi iar o persoana mai inalta si slaba o geaca foarte scurta si bufanta.

De asemenea, cumparatorii trebuie sa isi aleaga haine pe care sa le poarte zilnic si care sa se potriveasca formelor corpului, inaltimii si greutatii si sa mizeze si pe un element mai stilat pentru completarea look-ului, fie ca este vorba de o bratara deosebita, o esarfa eleganta sau un ceas la moda.