Intr-adevar, „cumpar carti in Bucuresti” este unul dintre cele mai intalnite anunturi ale anticariatelor, anunt la care raspund foarte multi oameni. Achizitii-Carti este un anticariat care cumpara carti saptamanal, in cantitati foarte mari, de la diversi proprietari, edituri si tipografii. Preturile oferite de echipa de specialisti sunt foarte bune, importanta fiind starea cartii si nu domeniul sau.

Cei care au un program destul de incarcat la locul de munca si nu sunt disponibili in timpul saptamanii, trebuie sa stie ca anticariatul Achizitii-Carti ofera servicii atat sambata, cat si duminica. Deci intr-una din aceste zile pot chema echipa de specialistii la domiciliu pentru evaluarea cartilor. Mai multe detalii sunt oferite pe site-ul Achizitii-Carti.ro. Echipa de consultanti sta la dispozitia tuturor celor care doresc sa isi vanda cartile.

Cat de des se raspunde la anuntul „cumpar carti”?

Foarte des, in special la anuntul „cumpar carti vechi”. Exista multi proprietari care au in biblioteca volume de carti foarte vechi, pe care nu le mai folosesc si se gandesc sa le vanda catre anticariat. Important de retinut este ca anticariatul Achizitii-Carti accepta atat volume vechi, cat si noi, din toate domeniile, cum ar fi carti istorice, carti de dragoste, atlase, benzi desenate, enciclopedii si multe altele. Alte motive pentru care proprietarii de carti apeleaza la serviciile anticariatului Achizitii-Carti sunt:

  • decorarea casei intr-un stil minimalist;
  • urgenta financiara;
  • achizitionarea de volume noi;
  • motive etice.

Cumpar carti in Bucuresti | Cumpar carti vechi | Achizitii-Carti.ro

cumpar carti in Bucuresti

Indiferent de motivul pentru care se doreste vanzarea cartilor catre anticariatul Achizitii-Carti, proprietarii trebuie sa stie ca aceasta varianta se considera a fi una dintre cele mai convenabile. Echipa de specialistii vine gratuit la domiciliu si analizeaza toate volumele de carti oferite spre vanzare. Plata se va face pe loc, iar preturile vor fi stabilite in functie de starea in care se afla cartile.

Care este cel mai important sfat oferit de echipa de evaluatori?

Cel mai important sfat oferit de echipa de evaluatori proprietarilor de carti este sa aiba grija de volumele lor din biblioteca si sa le fereasca de anumiti factori care le deterioreaza, cum ar fi umezeala si lumina soarelui. De asemenea, le recomanda o manipulare a cartilor cu atentie, astfel incat acestea sa reziste mai mult timp si sa isi pastreze starea buna.