Subiectul achizitionarii de bijuterii vintage cu banii obtinuti in urma vizitei unor cumparatori de carti vechi de la CumparCarti si a unei evaluari a volumelor vechi si rare este intens dezbatut. De ce ar vrea cineva care vinde carti vechi sa cumpere bijuterii vechi?

Cum pot recunoaste bijuteriile vechi cu adevarat valoroase cumparatorii? De cati bani este nevoie sa investeasca in bijuterii vechi si cat de valoroase se vor dovedi acestea peste cativa ani?

Daca pretul oferit de echipa de cumparatori de carti vechi este suficient de satisfacator, aceasta suma poate fi investita in bijuterii vintage

Pretul oferit de echipa trimisa de unul din cele mai cunoscute anticariate care cumpara carti depinde de numarul de volume, de cat de bine sunt acestea intretinute, de renumele autorului si al volumului in literatura, iar daca volumele sunt vechi, rare sau cu autograf, pretul va fi pe masura asteptarilor, iar bijuteriile vechi sunt la un pas distanta.

Bijuteriile vechi pot fi cumparate atat online, cat si din magazine fizice de antichitati, pot fi mai ieftine sau mai scumpe, iar valoarea lor este data atat de metalul din care sunt concepute si din pietrele pretioase, cat si de cat de vechi sunt si cine le-a purtat.

Preturile bijuteriilor vintage depind de mai multe criterii, spre exemplu cele cumparate de la un targ pot avea un pret mult mai mic in comparatie cu bijuteriile gasite in magazinele de antichitati sau in anticariate.

In ce bijuterii vintage este recomandat sa se investeasca?

In urma colaborarii cu expertii cumparcarti.ro, banii obtinuti pot fi investiti in:

Anticariate care cumpara carti | Cumparatori de carti vechi | CumparCarti.ro

anticariate care cumpara carti

  • cercei vechi care apartin unor branduri de renume sau unor mari designeri;
  • coliere care au apartinut unor personalitati;
  • curele de piele de buna calitate care apartin unor branduri cunoscute;
  • brose vechi, din materiale pretioase si cu pietre pretioase;
  • inele de calitate, din aur sau argint care apartin unor branduri de renume.