Exista tot mai multe site-uri, cum este de exemplu Me si magazine care vand parfumuri online originale, motiv pentru care acestea sunt tot mai populare. Dupa ce au observat acest lucru, multe persoane au inceput sa profite si sa vanda parfumuri contrafacute si castiga sume considerabile de bani prin inselatorie.

Acestia cumpara parfumuri la preturi nesemnificative si le vand la pretul unui parfum original, ceea ce a devenit deja o afacere. Deoarece sticlele si cutiile sunt aproape identice, poate fi o adevarata provocare pentru cumparatori sa distinga parfumul original de cel contrafacut.

Cum se recunosc parfumurile originale?

Diferenta dintre un parfum original si contrafacut este foarte greu de sesizat de un cumparator care nu se pricepe si care doreste pur si simplu sa achizitioneze un parfum. De multe ori, acestea sunt vandute la preturi considerabil mai mici si astfel cumparatorii sunt atrasi instantaneu, crezand ca fac o investitie buna la un pret infim. Nimic mai fals.

Dupa ce vor ajunge sa foloseasca parfumul vor vedea ca mirosul nu se va mentine nici macar un sfert de zi si vor fi complet dezamagiti. Diferenta dintre ambalajul original si cel contrafacut este foarte fina si tocmai de aceea este greu de observat.

Parfumuri online originale | Parfumuri arabesti de dama | Me.ro

parfumuri online originale

De regula, cele contrafacute vor avea cutia deteriorata sau numele va fi scris gresit. Sunt detalii mici menite sa induca in eroare orice client, care poate din lipsa de timp, atentie sau rabdare nu isi aloca timp sa verifice aceste detalii aparent nesemnificative.

Ce parfumuri sunt contrafacute?

Spre surprinderea clientilor, absolut orice parfum, indiferent de marca poate fi contrafacut. Printre cele mai cautate parfumuri de pe piata se numara parfumurile arabesti de dama, prilej extraordinar pentru cei care se ocupa de vanzarea produselor false sa profite de cererea clientilor.

Din acest motiv, se recomanda alegerea unui magazin de incredere si renumit pentru produsele sale, de unde clientii pot achizitiona fara grija de a fi inselati. Un astfel de exemplu este site-ul Me.ro, de unde se pot achizitiona parfumuri originale de dama si de barbat dintre cele mai ravnite, si anume arabesti.