Conform parerii generale a cititorilor si discutiilor de pe formuri, pentru pasionatii de carti de aventuri exista mai multe recomandari de carti, cu titluri importante pe care ar trebui sa le incerce.

Cei trei muschetari de Alexandre Dumas in top pe forumurile de recomandari carti

Alexandre Dumas primeste numeroase recenzii de carti pozitive si este considerat un clasic al domeniului, in ceea ce priveste cartile de aventuri. Pentru cei care vor sa afle povestea celor trei muschetari – Athos, Porthos si Aramis, carora li se alatura cel de al patrulea camard d’Artagnan, intr-o perioada in care Franta era afectata mai mult de intrigile de la curte, decat de razboaie cu alte state, aceasta serie este una dintre cele mai bune.

Imbinand actiunea cu intrigile captivante, descrieri unice si interesante, dar si personaje pline de viata si amuzament, cu siguranta cititorii nu se vor plictisi citind aceste carti. In plus, pentru cei care vor sa afle mai multe seria continua cu volumele dupa 20 de ani si Vicontele de Bragelonne, spunand povestea completa a vietii celor patru protagonisti.

Castelul din Carpati de Jules Verne

Castelul din Carpati de Jules Verne este un titlul mai putin popular al marelui scriitor, care a devenit nelipsit din biblioteci. Povestea are loc in Romania, in munti, prezentand viata locala si modul in care oamenii percepeau realitate, la inceputul anilor 1800, intr-un volum care va tine cititorul cu sufletul la gura. Cititorii ar trebui sa inteleaga insa ca locurile si protagonistii sunt fictive, castelul mentionat neexistand in realitate.

Recomandari de carti | Recenzii de carti | Blog.PrintreCarti.ro

recenzii de carti

Chemarea strabunilor de Jack London

Chemarea Strabunilor este o carte publicata atunci cand cainii puternici erau foarte solicitati pentru sanii. Protagonistul, un caine urias pe nume Buck este cel care va tine cititorul cu sufletul la gura si chiar ii va stoarce cateva lacrimi in cele mai emotionante momente ale povestii. In final, Buck se va intoarce la instinctele primare si va deveni un lider in salbaticie.

Blog.PrintreCarti.ro este site-ul pe care pasionatii de lectura pot gasi cele mai bune recomandari de carti din toate domeniile.