Din cele mai vechi timpuri, femeile au pus mare accent pe aspectul unghiilor. Acestea au devenit un fel de etalon, o carte de vizita atat pentru celelalte persoane de sex feminin cat si pentru barbati. Fie ca merg la locul de munca, ies in oras, au un eveniment important in viata lor, manichiura ocupa un loc important in aspectul elegant si rafinamentul de care dau dovada atat doamnele cat si domnisoarele. Un salon de manichiura din sector 1 Bucuresti , http://joyasalon.ro/, isi asteapta clientele cu oferte de nerefuzat atat pentru aplicarea de unghii cu gel cat si pentru servicii de manichiura si pedichiura clasica. In acelasi salon doamnele pot beneficia de un rasfat total, cu aplicare de extensii, vopsit ombre, aplicare de gene sau servicii de coafor.

Servicii de manichiura la cel mai bun pret | salon de manichiura din sector 1

salon de manichiura din sector 1

Manichiura face parte din ingrijirea mainilor dar si a intregului aspect fizic. In realizarea manichiurii, specialistii salonului Joya pun accent pe ingrijirea unghiilor, a cuticulelor, a pielii si a musculaturii. Sunt disponibile servicii de manichiura clasica si falsa cu gel, se aplica oja semipermanenta atat la maini cat si la picioare iar femeile pleaca multumite de serviciile primite.

Manichiura este disponibila si pentru domni, fiindca indiferent de job si ei trebuie sa aiba mainile ingrijite. Preturile pentru serviciile de manichiura si pedichiura nu sunt exagerate si include forma unghiei, curatarea cuticulei, aplicarea ojei precum si gomajul SPA, masajul, tratamentul cu parafina si lista poate continua.

Cu certitudine oferta de servicii din cadrul salonului Joya atat de manichiura si pedichiura cat si serviciile ce tin de vopsit, aplicarea genelor, coafuri pentru ocazii speciale sunt ideale. In plus, clientii sau clientele vor primi si sfaturi legate de ingrijirea manichiurii, vor obtine si o programare ulterioara atunci cand este necesara schimbarea aspectului unghiilor, aplicarea altei oje sau tratamentului personalizat dar vor beneficia si de momente de relaxare deplina si de buna dispozitie.