Se gasesc dovezi care arata ca de cand omul a devenit constient de el insusi, a aparut si interesul pentru ajustarea aspectului. Indiferent ca schimbarea apare atunci cand dorim sa obtinem un anumit statut sau pur si simplu, pentru a ne simti mai bine, omul cauta mereu modalitati de a schimba modul in care arata. Unul dintre modurile de a face o schimbare este tunsoarea si colorarea parului. De-a lungul vremurilor, in acest scop s-au folosit minerale, plante, insecte si henna pentru a obtine diverse culori. Schimbarea culorii parului si impresiile asociate acestui fapt, au variat in functie de perioada.

De-a lungul secolelor, culoarea parului a fost considerata importanta in diferite epoci, iar semnificatia atasata culorilor s-a schimbat odata cu trecerea timpului. Au existat perioade in care parul rosu a purtat o puternica semnificatie culturala si sociala, in timp ce in alte perioade, persoanele cu parul blond au fost considerate ca fiind importante din punct de vedere social.

In zilele noastre atat femeile, cat si barbatii au libertate deplina de a-si schimba culoarea parului oricand doresc. Desi acest lucru este mai larg raspandit in randul femeilor, sunt si barbati care isi vopsesc parul, mai ales cei care vor sa ascunda fire albe.

Datorita evolutiei, culorile si modalitatile de aplicare sunt atat de diverse incat fiecare salon de frumusete sau chiar fiecare stilitst, adopta un stil propriu prin care obtine culoarea ceruta de clienti. Substantele care coloreaza parul sunt din cele mai diverse si se cauta tot mai mult integrarea ingredientelor naturale pentru a proteja parul natural, pentru a oferi hidratarea necesara si pentru a fixa culoarea aplicata. Pe langa faptul ca substantele sunt intr-o continua schimbare, tehnicile de aplicare trec prin acelasi proces. De la an la an apar tehnici si modalitati diferite de a obtine un par colorat, cu aspect cat mai natural.

Vopsit Balayage – FreeStyle Beauty Salon

vopsit balayage

Ultimele trenduri in materie de par sunt cele legate de vopsit ombre si vopsit balayage, doua tehnici diferite cu rezultate uimitoare de nuante si umbre obtinute pe firul de par. FreeStyle Beauty este furnizor de incredere in servicii de frumusete in Bucuresti. Aici puteti obtine culoarea si efectul dorit cu o simpla vizita pe site-ul freestylebeauty.ro!